Jobbikosok, ti mit gondoltok Budaházy Györgyről?
Én jobbik szavazó vagyok, de azért Budaházyval én nem nagyon értek egyet :$
Most őszintén mire volt jó megrongálni a szovjet emlékművet?
Tényleg a szovjet emlékmű a legnagyobb ellenségünk? Úgy tudom a magyaroknak is van 1 emlékművük a Don kanyarban most az oroszok is rombolják le? Ellenségek voltunk a második VH ban...
Az az emlékmű nem Sztálinnak nem Rákosinak hanem a harcoló katonáknak épült...
Ezzel valahogy én nem tudok zöld ágra vergődni, megérte?
Ráadásul nem ők voltak a terror szervezetek sem, az AVH t is Magyarok hozták létre saját magunknak...
Nem tudom a Jobbik is nagyon kampányol Budaházyért de ezzel az eggyel én nem tudok azonosulni szerintem ez nem helyes :/ nem kellett volna megrongálni...
És ha védjük, akkor mi van?
Különbség van ám a köztörvényes bűnözők meg a politikai okból bűnelkövetők között. Azt kéne megnézni, hogy mi vezetett oda.
Talán nem kellett volna lopni, csalni, hazudni reggel és este, aztán miután ez nyilvánosságra kerül, nem kellett volna foggal-körömmel ragaszkodni a hatalomhoz...
akkor nem lett volna tévéostrom se, meg semmi.
Arról nem is beszélve, hogy úgy kezelik, mint egy terroristát, símaszkos nindzsák kísérik a tárgyalásra, miközben a zavargások alatt egyedül a tüntetőknek lett komolyabb baja! Nem hallottam olyanról, hogy széttéptek volna egy rendőrt. Azokat a kiskopasz sünöket is, akik bentrekedtek a locsolókocsiban, ahelyett hogy meglincselték volna őket, visszakísérték az osztagukhoz.
A tüntetők szemének kilövéséről, megbilincselve félholtra veréséről már annál többet hallani!
Ezt nemrégiben egy, a zavargásokban részt vett sün is bevallotta a Hirtvben!
Budaházy alapból nem hisz a demokráciában, ez tény, node hogy terrorista legyen?
Aki ismeri, látta már párszor, az tudja, hogy ilyenre ő nem lenne képes. Nagymellű, hőzöngő, egyenes ember. A szovjet címer lebontását nem tagadta egy percig se. Megírta a börtönleveleiben is, hogy benne volt, és büszke is rá, soha le se tagadná.
De ez a terrorcselekmény milyen marhaság már? Ahhoz kellenek kiszemelt áldozatok is. Hát azok kik lennének? Magyarok? Budaházy magyarokat ölne? A saját nemzetét...?
Hát elmennek már az anyjukba... Ha be akarják kasztlizni, szedjenek elő valami olyat, amit tényleg csinált. Ha csinálta, le se fogja tagadni! Onnan már egyszerű dolguk lenne.
De az ávóspalánták persze csak a régi jó módszerekhez értenek... koncepciós per meg társai, a lényeg hogy ítélet nélkül is börtönben legyen.
Ja, meg én még emlékszem Drazsé elvtárs legutóbbi akciójára, mikor nagy mellel jelentette be, hogy veszélyes terrorcselekményre bukkantak, közzétette a robbantásról készült fotókat, aztán pár nap múlva kiderült, hogy hülyegyerekek szórakoztak egy faluban, vegyészt játszottak. Ráadásul ez több éve történt!!
Na, ennyit ezeknek a szavahihetőségéről. Komolyan, ha esetleg valamelyiket közlekedési baleset érné, és mondaná, hogy ő még él, én eltemetném, mert már azt se hinném el nekik...
ez mind oké
Drazséd és az egész liberális mszps pereputtyal együtt elzavarnám a parlamentből
Magyar ország szégyenei... De nem azért mert az mszp "bal" oldalinak mondja magát (holott köze nincs már semmihez sem csak a pénzhez bűnözéshez)
hanem mert szem rebbenés nélkül tönkreverték az országot szembe hazudtak... és ráadásul nekik áll feljebb
de nem az a megoldás hogy leverjük a szobrot, mert akár honnan nézzük ez nem a ruszkik hibája hanem a Magyarok é ha lehet e őket egyáltalán Magyarnak mondani
őket kell idézőjelben elkapni nem a szobrot
Szóval ha Budaházy nyugton marad és a jobbikra szavaz mint mi jó néhányan
1 nem ülne börtönbe
2 a kislányával lehetne és a családjával
3 nem támadnák a jobbikot
és nem menni az hogy a jobbikosok csak rombolnak és anarchiát akarnak
ami nem igaz
na aki ezt megérti az megérti aki nem az nem
szebb jövőt!
ja és azt ti is tudjátok hogy nem vették be a Jobbikba vajon miért nem?
a kuruc.info egyből támadta a jobbikot "hát mi az hogy a legnagyobb Magyart nem veszik be a pártba aki össze bírt törni egy hülye szobrot"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!