A kormánypártiak miért szavazták le a nőket védőm egyezményt? Még a női fideszesek se értik miért.
#9 A visszaéléstől én is tartok!
Természetesen egyetértek, hogy az sem állapot ami most van. Valóban (főleg más országokban) rengeteg el felháborító dolgot művelnek a nőkkel és ez ellen tenni kell. Ellenben a fejlett országokban félő, hogy egyesek visszaélnének majd a lehetőségekkel. (tisztelet a kivételnek)
Kicsit olyan ez, mint a gyógyszer ami betegséget gyógyít. Csak rá ne jöjjön valaki, hogy túlzott adagban méregnek is jó...
Persze, itt valszeg erre megy ki a játék.
Most őszintén, ha veri a férje akkor miért nem elég neki az, hogy súlyos testi sértés miatt előveszik?
Majd szépen kiprovokál egy pofont, esetleg a szeretőjével vereti el magát aztán már meg is van a baj.
Itt van Demcsák is.
Mekkora hisztit vágott, hogy a bíró nem ment szembe a joggal.
Képtelen volt megérteni, hogy a maganindítvány 30 nap, szal ha neki hónapokkal később jut eszébe akkor csőcső(másrészt arról volt szó, hogy a férje állandóan bántalmazza akkor miért 600 éves papírokat hoz?).
A rongálás meg saját tulajdon volt, nem idegen.
Persze ezt is képtelen volt felfogni.
Helyette Facebookon fröcsögött, aztán meg mikor leoltották ott is akkor törölt minden postot....
Szánalmas
Eszméletlen a sok elvakult...
Egy szimpla kérdést tettem fel a #6 hozzászólásban, miszerint érdeklődtem ez egyezmény tartalmát illetően és a jogi hiányosságokról amikre hivatkoznak. És több mint 50%-ban ez nem hasznos, tehát ezzel azt akarjátok mondani, hogy korlátlanul amit előterjeszt az EU ahhoz tapsikoljak anélkül, hogy megismerném a tartalmát? Nevetségesek vagytok...
Nem az egyenjogúság hiánya a legnagyobb baj, hanem ez a birka társadalom ahol már az is főben járó bűn, ha valaki kérdezni mer!
7:
"Gyerekházasság, nemiszerv-csonkítás, lesavazás....[további hablaty]...."
Gondolom nem szeretnéd magadat kröhögtetni további linkekkel. Milyen gyerekházasság, milyen NEMISZERV-CSONKÍTÁS, milyen LESAVAZÁS? Nem a középkorban élünk, jó napot! Ezt az eltúlzott cikket még az index is megirigyelné! Magyarországról beszélünk, itt senki nem csinálja a felsoroltakat, ezt te sem gondolhatod komolyan.
Persze egyenrangúak a felek, de attól még egy hagyományos családban a férfié a döntéshozás szerepe, ugyani s a férfi a CSALÁDFŐ. Ő dolgozik, amíg a nő otthon marad a kis gyermekekkel. Ez így van rendjén, de ahogy mondtam ma már sok az olyan "férfi", aki erre képtelen és alárendeli magát néhány, a nagy emancipálódásban elborult agyú nőnek.
Szerencsére a hagyományos esetből van több, engem is egy ilyen csodálatos Nővel hozott össze a Jó Isten, és nagyon boldogok vagyunk.
^Fehér bőrű magyaroknál is bőven előfordul.
@ 15.:
"(...) Magyarországról beszélünk, itt senki nem csinálja a felsoroltakat, ezt te sem gondolhatod komolyan."
NEM mondtam, hogy ezeket Mo.-on csinálják, és a cikk sem állítja ezt. Tudsz olvasni, csak a szövegértéssel van gond, vagy szándékosan próbálod elferdíteni mások írását?
(Feltételezem, el is akadtál az elején, merthogy az Unióról és Mo.-ról a cikk végén van szó.)
"Persze egyenrangúak a felek, de attól még egy hagyományos családban a férfié a döntéshozás szerepe, ugyani s a férfi a CSALÁDFŐ."
Miért is?
És hol van definiálva ez a "fogalom"?
Vannak ezt érintő jogszabályok, amik tartalmazzák a "családfő" státuszát, jogait és kötelezettségeit?
"Ő dolgozik, amíg a nő otthon marad a kis gyermekekkel."
Vagy nem. (Értsd: nem dolgozik.)
Vagy fordítva. (Férfi otthon, nő dolgozik - nem, nagyon nem értek egyet ezzel, mielőtt még meggyanúsítasz; bár néhány esetben indokolt lehet).
De még ettől sem válik senki "családfővé".
"Ez így van rendjén"
Szerinted, meg a többi "hagyományosan gondolkodó" szerint.
Csakhogy ti egyetlen dologra tudtok támaszkodni: a hagyományra.
<ma már sok az olyan "férfi", aki erre képtelen és alárendeli magát néhány, a nagy emancipálódásban elborult agyú nőnek.>
Nem vitatom, hogy vannak gondolkodás- és döntésképtelen férfiak, akik hagyják, hogy egy nő "uralkodjon" rajtuk.
De a két említett csoport mellett vannak _egészséges_ párkapcsolatok is, bár sajnos még nem ez a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!