Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aggódjak a húgomért emiatt?

Aggódjak a húgomért emiatt?

Figyelt kérdés
Húgom 18 éves, régóta foglalkozik a politikával. Kb. 1 hónapja belépett a Jobbikba, tegnap kijelentette, hogy példaképe Morvai Krisztina... Szerintem ez nem normális dolog egy 18 éves lánytól... Főleg egy ilyen példaképpel... Mi a véleményed?
2010. febr. 14. 12:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
90%

74

Itt még csak nem is erről van szó, hanem hogy a gazdagokat tovább adóztatnák= még több eltitkolt bevétel azoknál, akiknél számítana, hogy fizetnének, a segély helyett munkát programjuk agyrém, mert magasabb a költsége, mint a segélynek, és nem tudnak mindenkinek értékteremtő munkát adni, bezárkózást hírdetnek a globalizáció korában, és leírják, hogy ha kimennek a multik no para, mert a helyüket átveszi a kkv szektor. Manufaktúrában gyártjuk majd pl a gumiabroncsot?

2010. febr. 14. 13:34
 12/30 anonim ***** válasza:
79%
Ne aggódj miatta. Mondjuk ez a példakép-dolog igencsak nagy marhaság, de az még nem baj, ha a Jobbikra szavaz. Mondjuk Hegedűs Zsuzsa szerint az is tilos.
2010. febr. 14. 13:34
 13/30 anonim ***** válasza:
80%
19 évesen lettem tagja a Jobbiknak, ma 21 vagyok. Morvai Krisztinában egy hatalmas tudású, rendkívül kedves, erős, határozott, bátor nőt ismertem meg. Én büszke lennék a húgodra, hogy vannak értékei, ami mellett ki mer állni.
2010. febr. 14. 13:42
 14/30 anonim ***** válasza:
14%
Igen, aggódj.
2010. febr. 14. 13:43
 15/30 anonim ***** válasza:
37%

Én aggódnék ha a 18 éves testvérem kijelentené, hogy akár Bajnai, akár Orbán, akár Morvai a példaképe:)

Megpróbálnék vele többet foglalkozni, közös programok, ilyesmi, hogy kicsit lekattanjon a politikáról. De nem próbálnám meg lebeszélni. Egyszerűen csak elterelném a figyelmét.

Mondjuk most magamból indultam ki, mivel én csak akkor voltam nagyon belemélyedve a politikába, amikor nem volt jobb dolgom:) Nem biztos, hogy ugyanez rá is érvényes lehet.

2010. febr. 14. 13:45
 16/30 anonim ***** válasza:
66%

Morvai Krisztina folyamatosan az emberi méltóságról beszél és nagyon hitelesen.

Mi vele a bajod? Bár én nem vagyok jobbikos, de számomra Ő (és Solyom László) példaképek.

Ne azalapján mondj róla véleményt, hogy mit mond róla a sajtó, hanem szánj rá egy kevés időt és hallgasd meg őt magát: http://www.youtube.com/watch?v=6eRjdE885P0

2010. febr. 14. 13:48
 17/30 anonim ***** válasza:
79%

Engem is 9 éves korom óta érdekel a politika, én is jobbikos vagyok, 17. Én is be akarok lépni a Jobbikba. Büszke lehetsz a húgodra, a családi gondolkodásból úgy látszik képes volt kinőni. Gondolom szüleid mszp-s berögzött kommunisták (a többsége ilyen a társadalomnak na), mond meg neki h puszilom. Mármint nővéred.

És egy Vona idézet:

Az országjárásom során számtalan emberrel találkozom, lakossági

fórumainkon még a csillárokon is lógnak. Olyan mértékű szeretet és

bizalom árad felénk az emberekből, amelynek tűzön-vízen át meg kell

tudnunk felelni. Az egyik ilyen rendezvény után egy középkorú hölgy

odavezette hozzám a már nagyon idős apukáját. Az úr harcolt a

világháborúban, ott volt '56-ban, megkínozták a kommunisták, és most a

következőt mondta: "Egész életemben arra vártam, hogy maguk jöjjenek

már végre." Ezután nem tudott többet mondani, megszorította a kezem és

elsírta magát.

2010. febr. 14. 13:49
 18/30 anonim ***** válasza:
13:34, ok, bocs hogy offenzív voltam;)
2010. febr. 14. 13:49
 19/30 anonim ***** válasza:
40%
Sólyom, hát gratulálok, nála ez a fontossági sorrend melegek---megvert anyák--- határon túli magyarok--- cserepes petúnia.
2010. febr. 14. 13:53
 20/30 anonim ***** válasza:
0%

Ebbe semmi különleges nincs.

Ez a fiataloknak egy lázadási lehetőség a társadalmi normák ellen.

Tudod, mint régebben fiúknál a hosszúhaj és a rockzene, lányoknál meg a miniszoknya és a bikini.

Beszélj vele, hallgasd meg, és magyarázd el neki a Te álláspontodat!

2010. febr. 14. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!