Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Jobbik frakciót jelentéktele...

A Jobbik frakciót jelentéktelen piti bűnözők képesek megbénítani, ez ma bebizonyosodott. Hogy akarnak ezek kormányozni?

Figyelt kérdés
2015. márc. 3. 19:10
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
20: Hogy mit? Potom 100 ezer forintot fizettetnek vele, és el van intézve? Ez a szigorú irányelv?
2015. márc. 4. 19:43
 22/37 anonim ***** válasza:
Miért? Szerinted ki kellene végezni? ( [link] itt van még egy link, a jobbik szempontjából leírva, azt nagyon nem lehet sajnos látni Origón és Indexen.
2015. márc. 4. 19:58
 23/37 anonim ***** válasza:
Kérdező, rosszul látod a dolgokat.A titkosításhoz elegendő volt az egyszerű többség ami a fidesznek megvan. Apáti hiányzása a járási hivatalok alá vonandó bányakapitányságok stb-ről szólt.Ez kb huszadrangú kérdés, mert ezek a hivatalok amúgyis korruptak az én meglátásom szerint.Már szinte mindehol a fidesz emberei ülnek,ezért ez nem annyira lényeges.Én is otthon maradtam volna megvédeni a családom, aki meg nem az meg viselje a következményeket hasonló helyzetben.Üdv.
2015. márc. 4. 20:10
 24/37 A kérdező kommentje:
Ja, tehát 100 ezer forintért megvehetjük az egész Jobbik frakciót? Szép kilátások! Megrettennek egy piti bűnözőtől, de közben meg azt várják, hogy elhiggyem, képesek a valódi nagykutyákat elszámoltatni. Ugyan már!
2015. márc. 4. 22:16
 25/37 anonim ***** válasza:

[link]

Na, ezt most írták és neked. Kíváncsi lennék hogy az ország lopók pártja ad-e neki, bár 2 ft büntetést.

2015. márc. 5. 14:40
 26/37 anonim ***** válasza:
Adtam volna neked Origós linket, de hát ők ezt nem képesek kitenni, bezzeg a Jobbikot a főcímre tették.
2015. márc. 5. 14:42
 27/37 A kérdező kommentje:
Figyu, az nagyon béna, hogy azzal próbálod védeni a Jobbikot, hogy az MSZP-re mutogatsz. Klasszikus "te is" érvelés. Értem én, hogy most te vagy itt az az ügyeletes, aki a Jobbik-propagandát tolmácsolja, de továbbra is az a helyzet, hogy a Jobbik frakciót pikk-pakk el lehet lehetetleníteni.
2015. márc. 5. 14:49
 28/37 anonim ***** válasza:
Legalább ők nem bujkálnak hogy miért tették, és már sokan leírták, és nem tudom mit nem lehet megérteni, de a maffiák nem játékok. Nem másra mutogatok, de mindenképp ugy gondolom hogy az a link a témához illett :)
2015. márc. 5. 18:11
 29/37 A kérdező kommentje:
Piti bűnözők még nagyon nem a maffia. A Jobbik az utóbbiak ellen hirdet harcot, de már az előbbiekbe is beletört a bicskájuk. A tanulságot mindenki vonja le belőle.
2015. márc. 6. 00:37
 30/37 anonim ***** válasza:
Azoknak mond, hogy ezek piti bűnözők, akiket éppen meglincselni készültek, vagy majdnem agyonvertek. A piti bűnöző az az áruházi tolvaj, a zsebmetsző, vagy a csaló.
2015. márc. 6. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!