A Jobbik frakciót jelentéktelen piti bűnözők képesek megbénítani, ez ma bebizonyosodott. Hogy akarnak ezek kormányozni?
Szerintem eléggé elgondolkodtató, hogy egy ilyen piti fenyegetéssel el lehet náluk érni, hogy ne tudják az érdekeiket érvényesíteni. Ennél azért még harmadvonalbeli szakszervezetek is tökösebbek.
Nem mindegy, hogy közben ki irányítja a TEK-et és a Rendőrséget.
Te mit csináltál volna a helyében?
Csak úgy kérdezem.
A Paksi titkosítást és a Járási vezetők többletjogait szavazták így meg.
A Paksi titkosítás elég erős ügy, nem a "nulla ügy" több ezer milliárdról van szó.
5. válaszolónak igaza van
Nem tudom, hogy mennyire "jelentéktelen piti bűnözők" lehetnek az elkövetők. Szerintem mindenki gondoskodna, hogy a családja biztonságban legyen egy hasonló esetben, akár szabadnapot is venne ki. Az már más kérdés, hogy éppen egy fontos szavazás napján nem volt ott.
Ez nem ilyen egyszerű, kérdező.
A környékünkön egy rendőrt és a családját is halálosan megfenyegette egy cigánybanda.
Neki is tele lett a gatyája, pedig a törvény embere.A vége az lett, hogy őt áthelyezték....
Egy kis öltönyös, tisztakezű, nyegle politikus, szerinted mit tenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!