Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Bajnai, vagy Vona alkalmasabb...

Bajnai, vagy Vona alkalmasabb miniszterelnöknek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 10:32
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
20%
Egyik sem,egyforma szemétláda mindegyik. Ezek csak ígérgetni tudnak,és b@sznak tenni valamit...
2010. febr. 16. 19:20
 42/69 anonim ***** válasza:
80%
Vona egyértelműen.
2010. febr. 16. 19:59
 43/69 anonim ***** válasza:
84%
Jobbik os vagyok, de nem hiszem, hogy Vona készen állna, hogy miniszterelnök legyen, de ő legalább ki mer állni másokért. Pl: tavaly július 4-én Triannon megemlékezéskor tartott gárda és magyar gyűlésen beült közénk, és nem hagyta, hogy feloszlassanak minket. Szervezőképességével szerintem nincs gond, ha úgy vesszük, hogy először 50, később 600, sőt volt amikor majdnem 1000 főre növekedett a gárda létszáma. Azt se értem miért kellett feloszlatni? Félni kell tőlük valamiért, vagy mi? A Félreeső alföldi és egyéb városokban ahol a cigány bűnözés elszaporodott, tartottak felvonulást, demonstrációt. És mi lett az eredménye? Az emberekbe visszatért a hit, és a biztonságérzet, a cigányok meg feljelentették. Meg amikor a Tisza megáradt, a gárdisták ott voltak, és segítettek. Nem a cigányokkal van a legnagyobb gond, hanem a kormánnyal, akik hagyják. Szögi Lajos olaszliszkai esete amikor a cigányok halálra verték, az ítélet 2 év múlva született meg. Bezzeg amikor agyonlőttek 2 cigányt... másnapra 50 000 000-s jutalom a nyomravezetőnek. Nem gyanús kicsit? Mellesleg a kormányzás nem kor és tapasztaltság kérdése. Mátyás Király még anno 13 évesen lépett trónra és leváltotta a bárókat szakemberekre akik értik a dolgokat. Lehet, hogy Vona Gábor is ezt fogja tenni, és megjegyzem remek döntés lenne. Meg egy kis odafigyeléssel a bűnözések száma is csökkenne. Először még Balczó Zoltánra gondoltam, de szerintem Vona Gábor remek miniszterelnök lenne. Radikális változás kell az országnak.
2010. febr. 16. 20:04
 44/69 anonim ***** válasza:
78%
Előző vagyok, kicsit hülyén hangzik, hogy magam ellen beszéltem az elején, de szerintem érthető, hogy mire akarok kijukadni
2010. febr. 16. 20:05
 45/69 anonim ***** válasza:
85%

Érthető, igen.

És Vona.

2010. febr. 16. 20:29
 46/69 anonim ***** válasza:
86%
Még szép hogy Vona és légyszives nehuzzátok le hogy egy gyilkos milliárdos libatolvajjal hasonlítok össze
2010. febr. 16. 21:18
 47/69 anonim ***** válasza:
91%
Aki MSZP színeiben indul alapból nem lehet normális:) Egyértelműen Vona, még ha nem is utálom annyira Bajnait mint a többit
2010. febr. 16. 21:32
 48/69 anonim ***** válasza:
0%
19:20 vagyok. Fáj az igazság mi?
2010. febr. 16. 22:00
 49/69 anonim ***** válasza:
27%
Nem kell attól tartani hogy Vona valaha miniszterelnők lesz.
2010. febr. 16. 22:23
 50/69 anonim ***** válasza:
18%
az már biztos. a kettő közül viszont nehéz választani...
2010. febr. 16. 22:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!