Bajnai, vagy Vona alkalmasabb miniszterelnöknek?
Vajon ki ért jobban a gazdasághoz? Egy történelemtanár, vagy egy okleveles közgazdász? Nyilnávalóan Bajnai. Persze ezért kapom a leszavazásokat, de ezzel semmire nem mentek kedves jobbikosok:
Hiába van valakinek 50 diplomája, ha nem arra használja hogy a társadalomnak jobb legyen. A diplomákkal csak jobban tud lopni és nyomorgatni!
Nézzetek már körül! Mintha elégedett lenne a nép...
Ha még Bajnai jóra is használná a tudását akkor azt mondom jól van. De ő nem foglalkozik semmivel sem, csak hogy megtömje a saját zsebét.
és itt nem csak a miniszterelnökről van szó, hanem a pártról. Egy országot egy ember nem tud irányítani, ergó értelmetlen a kérdés szerintem. MSZP vagy JOBBIK lenne alkamlasabb kormány arról lehetne vitázni érdemben is.
Vona
Bajnai egy közönséges libatolvaj, közvetve emberek haláláért felelős.
Adja meg az Isten hogy találkozzak vele élőben, még a szart is kiverem belőle.
Kedves válaszolók!
Olyan könnyű mások fölött pálcát törni.
@rva egyszerű a helyzet: legyetek ti, és mutassátok meg, hogy szarból, a semmiből hogyan lehet nyerő gazdaságot, jólétet teremteni.
A kérdező 2 nevet jelölt meg, ki az egyiket, ki a másikat tartja jó miniszerelnöknek. Miért kell bárkit is lepontozni, amiéer elmondja a véleményét?
Számomra a probléma itt kezdődik, teljesen elidegenednek az emberek, a pártok megosztják a lakosságot. Vegyétek már tudomásul, hogy senki sem lesz itt népszerű. Az eddigi kormányok (mindegyik) lopott, csalt, hazudott, kihasználta az emberek jóindulatát, hazugsággal megnyerik a választásokat, aztán meg mint a tehetetlen, bénák hozzák a rosszabbnál rosszabb döntéseket, mert spórolni, megszorítani kell, és a meszorítások csak rajtad, rajtam tudják végrehajtani. Magukon nem, mert nekik már mindenük megvan. És neked?????
Ha már választani kellene, akkor Bajnai, és véletlenül sem Vona.
Le lehet pontozni nagyon okos, politikához nagyon értő szavazó társaim. 2010.04.11-én el lehet dönteni, hogy kik vegyél el még azt a keveset is, amitek van. Lehet az fidesz, mszp, jobbik, akkor is ti(mi) jártok/járunk a legrosszabbul. A megszorítások, csak minket fognak érinteni.
A 11.41-esnek!
Navracsics elvtársnak volt egy nagyon szép mondata Ludas Gordonhoz aznap, amikor az miniszterelnök lett: "Azt mondja, nincsenek politikai ambíciói. Nagyon jó - de akkor mit keres itt?". Én nem vagyok fideszes, de ezt a mondatot tudtam értékelni. Nagyon tetszett még az is, amikor valaki (azt hiszem, az is Navracsics volt) azt mondta, hogy "az új magyar vonószenekar: egy Gordonka és tízmillió bőgő".
Ha nem akart volna miniszterelnök lenni, akkor azt mondta volna, hogy "kösz, de én ezt kihagyom, keressetek mást".
a katasztrófát nem Bajnai okozta!Megvolt az már előtte is.Amit ennyi idő alatt megtehetett azt megtette.(pozitív értelemben).Igenis lendített az ország gazdasági helyzetén,valószínűleg ezt azért nem érezzük,mert a mínuszból indultunk mikor ő "hatalomra" került,és a kis fejlődésnek nincs még közvetlen lenyomata az életünkben.
Amúgy hagyjátok már ezt a "libázást",ostobaságról,tudatlanságról árulkodik,ha csak ezzel tudtok érvelni.
szóval Bajnai
bajnai, te hülye vagy? Ez kérdésnek is rossz!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!