Miért olyan közkedvelt személyiség Soros György a liberálisok számára?
Figyelt kérdés
Több országban nem kívánatos személynek nyilvánították a pénzügyi-politikai spekulációi és egyéb bel- és külpolitikai tevékenységei miatt, mégis sok magyar politikus számára nagy tiszteletnek örvend.2015. márc. 1. 11:22
1/11 anonim válasza:
Suska, zsozsó, pénz. Egyenlőre ennyi jut eszembe.
2/11 anonim válasza:
Kérdezzétek meg a gazdátokat, hogy jó volt-e Soros pénzén Angliában tanulni? :-D
3/11 anonim válasza:
Mert a libsik ilyen szolgalelkűek. Nagykutyának sok zsozsóval becsicskulnak.
4/11 anonim válasza:
Mert tőle kapják a fizetésüket.
5/11 Komplikato válasza:
Nem vettem észre, hogy köztiszteletnek örvendene. Igazi fehér galléros bűnöző az öreg. Csak megteszik mumusnak sok ügyben, ami tényleg vicces. Mondjuk van ezernyi alapítványa, nyilván adócsökkentés okán. Ki hiszi el, hogy ő maga személyesen komolyan foglalkozik azokkal és nem az üzlettel törődik? Erősen kétlem, hogy komolyabb politikai tevékenységbe kezd amiből nincs komoly haszon, másrészt elég öreg már hozzá, hogy elaprózza magát ilyenekre.
6/11 anonim válasza:
Most csalodtam benned Komplikato.
7/11 anonim válasza:
én is csalódtam benned Komplikato, csak kellemesen :D:D
8/11 anonim válasza:
Soros György a nemzetközi cionizmus egyik írányítója, és a magyar liberálisok a beosztotjai.
Ezért áll nagy tiszteletben Heller Áginál,Tamás Gáspár Miklósnál, Steiner Pálnál, Gyurcsány Fletónál(ami azért is szánalmas mert Fletóka meg lett keresztelve, vagyis a saját fajtája ellen dolgozik) stb stb...
9/11 anonim válasza:
samsungos nevű
Mocskolódásodat jeleztem a moderációnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!