Tulajdonképpen mi is volt Kádár bűne?
Ne haragudj , kedves kérdező , engem a 3.mondatod "fogott meg" !
Épp azért , mert erre a "stabilitásra" való hivatkozást szinte nap , mint hallom egy kedves öregúrtól. Csermanek születésnapján minden évben kijár még a sírjához is , egy kazal vörös szegfűvel. A lakása
meg teleaggatva 8 olyan családtagja/ismerőse gyászfotójával, akiket a már Kádár-érában végeztek ki. köztük a felesége és az idősebbik fia!
Direkt próbáltam nem "fideszközeli" honlapot keresni , hogy lássad amit elnagyolt vázlatokban írnak ők , ne találj túlságosan "elfogultnak", úgyhogy szemelgetek. :
"A magyar történelem legvéresebb és legsúlyosabb megtorlása Kádár János nevéhez fűződik."
3.-4. mondatodhoz :
Nem tudom , mennyi idős vagy , de akik a gulyáskommunizmus külföldi hitelekből finanszírozott előnyeit élvezték (ma meg visszasírják azt a legvidámabb barakk-béli "nívót"), azok feltehetőleg nem tudnak arról (sem) , hogy a "STABILITÁS" eleve vetélt dolog --- HITELEKből.
Márpedig "akik" azokat kamatos kamattal terhelt hiteleket biztosították, azoknak sem az volt a célja , hogy a "hidegvirslimelegsör-ünnepen" egy fokkal stabilabbnak érezzék a maguk helyzetét a trabi -és csodaváró népek. Csak pont jól tudták , sokaknak és egyre többeknek olyan "stabilan" kilátástalan volt az élete a "puha-diktatúra" idején is , hogy tartottak az 1956-os események megismétlődésétől.
Mit gondolsz , miért prüszkölnek annyira azok , akik ma haragszanak ránk , hogy nem vettünk fel további IMF-hiteleket.../ nézd meg , mi következik a görögöknél !/...hanem még visszafizettük az eddigi hiteleket is?
Ha szeretve tisztelt Csermanek elvtárs tudná , mennyire stabilan torz képük van
az őt lájkolók körében "róla"! : )
Szerintem menj el egyszer a TerrorHázába , talán ott is lelsz néhány érdekeségre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!