Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az antifasiszta ellenálló...

Az antifasiszta ellenálló Ságvári Endréről nem lehet elnevezni közintézményt, de az antiszemita Prohászka Ottokár rendben van?

Figyelt kérdés
2015. febr. 23. 16:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Antifasiszta ellenálló? Ha ennyivel tömören jellemezhetnénk Ságvárit, nem lenne semmi gond avval, hogy róla neveznek el intézményeket.

Csakhogy ő egyúttal nem volt igazi magyar, a kommunista érdekek feltétlen kiszolgálója volt, emellett rendőrgyilkos is. Egy ilyen férget ne istenítsünk már, ha kérhetném.

2015. febr. 23. 20:11
 22/25 anonim ***** válasza:

"Ennek ellenére mégis német és nem szovjet megszállás alatt volt hazánk. Ez tény."

Tény, hogy Magyarország hadban áll a SZU-val és a szovjetek megszállják az országot, ha nem tud felsorakoztatni ütőképes haderőt a határra Magyarország.

Lehet szőrszálhasogatni, hogy S.E. július 27-én halt meg, és csak augusztusban lépte át a határt a vörös hadsereg, de akkor már a határon zajlottak a harcok.

Nem, ez nem tény, hanem történelemhamisítás.

Magyarországot 1944 március 19-én a németek,

"Ságvári hős volt, egy hazafi."

Ságvári egy magyarellenes zsidó volt, maradjunk ennyiben.

Kíváncsi vagyok, vajon fegyverrel a kézben harcolt volna-e a szovjetek ellen. Mert egy hazafi ezt tette volna. De ő valszeg a magyarokra lőtt volna.

2015. febr. 23. 20:24
 23/25 anonim ***** válasza:
Bravó. Írtam két hosszú, konkrétumokkal teli hozzászólást, egyikre kaptam 50%-ot, a másikra meg 0-át. És mindezt indoklás nélkül. Más, ha indoklással pontozzák le a megállapítást, és más, ha némán, dühödten, indokok nélkül.
2015. febr. 23. 22:52
 24/25 A kérdező kommentje:

22: Elég nyakatekert egy logikád van. Akkor szerinted Horthy is hazaáruló? Meg mondd csak, a véleményed szerint 1944. július 27-én Magyarország jogállam volt-e?

Te vagy, aki éppen hamisítod a történelmet.

"De ő valszeg a magyarokra lőtt volna."

Valszeg? De biztos vagy a dolgodban. És mondjuk azok a csendőrök, akik zsidó származású MAGYAROK százezreit küldték a halálba, akik végül lelőtték Ságvárit, őróluk mi a véleményed? Mert hogy Ságvári Endre csak az életére törőkre lőtt rá, ellentétben az SS-nek csontig benyaló csendőrséggel.

2015. febr. 24. 00:07
 25/25 anonim ***** válasza:
KÖLCSEY FERENC: „Az adózó nép szegénységének veszedelmesebb forrása nem lehet, mint a zsidók szemlátomást való szaporodása. Mely országban a zsidók megszaporodnak, az vagyoni végromlás szélén áll.”
2015. febr. 24. 04:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!