Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem vicces, hogy a magyar...

Nem vicces, hogy a magyar rasszisták most kezdtek csak (elég kezdetleges módon) "aggódni", az országban kószáló négerek, ázsiaiak miatt, amikor már a Kádár-rendszerben is tele volt az ország néger cserediákokkal, vietnámi úttörőkkel?

Figyelt kérdés

2015. febr. 18. 20:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Csak azt mondom, amit látok. Sem megyeszékhelyeken, sem Budapesten nem találkoztam még szakadt, látványosan a szociális hálón énősködő négerrel. A mostani bevándorlási hullámmal érkezők közt biztos van, bár kétlem, hogy kapnak annyit, amire életvitelt lehet alapozni. A korábban érkezettek viszont gyakorlatilag mind beilleszkedtek és olyan életvitelt folytatnak, hogy az egy tisztességes fehérnek is becsületére válna.

Amúy mi a te történeted? Szociális hálón élősködő díszmagyar vagy és félsz, hogy kevesebb jut?

2017. okt. 2. 17:24
 22/23 anonim ***** válasza:
12: 33 publikációval docens? Társadalomtudományból tanársegédnek is szégyen lenne a tizenezer köztestületi tagból kimazsolázott egyetlen feka. 17 cikk? 4-es Hirsch-index? Szégyen.
2018. júl. 31. 16:08
 23/23 wagnerur1 válasza:

22-es: nekem olyan sincs. Ha majd lesz időm, szégyenkezve elkullogok. Afrikába. De inkább dolgozok, ameddig tudok.

Egy afro haverom van. Neki sem sok jutott iskolából, de azért egy egyetem még belefért. Ha telefonon beszélsz vele, nem tudod megmondani milyen színű. Ez biztos. És még soha nem sértődött meg amikor nigga-nak neveztem. Mert az. Reggelire megenne, de nem sok békésebb emberrel találkoztam, így erre kicsi az esély. (Így könnyű bátornak lenni.)

Hogy miért most fontos ez pár embernek? Mert kaptak tüzelőt, de nehezen gyullad az a láng, így inkább csak füst van. Legfeljebb belül éreznek tüzet. Majd felnőnek és ... Hja, nem. Talán beszűkült a látóterük. Inkább lennék egy menekült szomszédja mint egy rasszista emberé. Hja, egy menekült a szomszéd. Akkor jó. Azt már tudja, hogy magyarul sosem fog jól beszélni. Kicsit sajnálom ezért. Tudom, hogy jó sokan lenézik majd és kap hideget-meleget még. Ezért csak arra tudom biztatni, hogy meneküljön tovább. Engem nem ő zavar, hanem az, amit kivált a jelenléte néhány szerencsétlenből.

2019. júl. 21. 03:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!