Ellenzékiek, ehhez az adathoz mit szóltok?
"...bár még nem minden EU-tagállam tette közzé GDP-adatait, az eddigi jelentések alapján éves szinten a magyar GDP az első, negyedéves összehasonlításban a második leggyorsabb ütemű növekedést érte el."
Forrás:
"Ennyit az "elmútnyócév"-ről, ami annyira szar volt..."
Meg annyit, hogy ami jó volt benne, az az IMF kölcsönből volt, mert a pannon puma épp az árok partján szédelgett.
Ez a kormány meg visszafizette a kölcsönt, kijött az EU-s kötelezettségszegési eljárásból, kiegyensúlyozta az államháztartást, a hiánycélokat nem csak betartja, hanem túl is teljesítette, csökkentette a munkanélküliséget és csökkentette a rezsit.
Ja... még mindig nincs kolbászból a kerítés...
Csak azt nem tudom, hogy az ellenzék, amikor olyan okos, miért nem használta ki hazudozás helyett az elmúltnyócévet, pedig meg volt hozzá a befektetők barátsága, washingtontól Brüsszelen keresztül Tel-Avivig mindenki haver vót, még a gazdasági statisztikák maszírozását se rótták fel...
Most meg a partvonalról üvöltöznek hogy hülye a bíró, meg szar a játék...
Hát kérem tetszettek vóna kormányozni, mikor kézbe vót a kormány...
Azért az IMF szerződés miatt nem omlott össze a magyar értékpiac, nem úgy, mint az amerikai. Medgyessy Péter viszont megmutatta mennyit érnek a politikai ígéretek, elkezdte végre hajtani amit ígért erre még rosszabb helyzetbe került az ország, pedig csak fizetéseket emelt, nyugdíjt emelt.
Viszont nagy érdem az a rezsi csökkentés aminek háromszor kellett végre hajtani, hogy elérje a Bajnai-kormány idei árakat.
# 22 vagyok
Kétharmaddal nem nyúltak a magyar felsőoktatáshoz, amikor abban vagyunk lemaradva, de szétverik a magas szintű közoktatást.
Igen vissza fizette, én meg tarthatom el a szüleimet a magánnyugdíjpénztár helyett. Na de várjuk ki jövőhetet, hiszen jön Putyin elnök és majd megmondja, hogy merre van az arra.
Nem vagyok szakértője a témának, de tudtommal a GDP-be beletartozik a „kormányzati fogyasztás és beruházás” is. Namármost ez az utóbbi években elég szépen megy nálunk.
Ahogy az EU-pénzlenyúlás is. Lehet utálni az EU-t, csak akkor tán nem kellene ennyi totál kamu projektet futtatni a pénzükön (mert ne legyenek illúzióink, hazánk haszonélvezője az EU-tagságnak anyagilag).
Arról pedig, hogy ki hogyan él: én elég jó vagyok a szakmámban (bár az is igaz, hogy nem pénzorientált foglalkozás), és a fizetésem alapból pont annyi lenne, mint 15 éve. Ha nem dolgoznék háromszor annyit. Szóval innen nézve én jobban teljesítek. :) Csak épp perspektívám és szabadidőm nincs, nyugdíjam nem lesz, és ami a leglényegesebb: elég kitartóan igyekeznek a reményt is elvenni tőlem.
Egyébként meg a statisztiai adatokról: a munkanélküliség is szuperalacsony nálunk – mert mindenkit közmunkára köteleznek, nehogy sokan legyenek a tartós munkanélküli kategóriában.
Most akkor mi van? :)
csökkent a munkanélküliség meg a rezsi? komolyan? és hány új adó van ami miatt még is többet fizetsz?
legalább a hazudozást be kéne fejezni nyaloncok!
# 20
Nem vagyok fideszfan, nem tudom ezt honnan vetted. Még csak nem is rájuk szavaztam.
Azonban, ha nem tudsz egy egyszerű vonalgrafikont értelmezni, akkor valóban nincs miről beszélnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!