Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok, felelnétek pár...

Jobbikosok, felelnétek pár kérdésre?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt a "nemzeti" oldalt. Ugye, az "embereket" képviseli, de hogy? Úgy képzelitek el az embereket, mint valami masszát, aminek minden eleme ugyanazt szereti, gondolja, érzi? Kiket adóztatna meg a Jobbik: a tömegeket, vagy azokat, akik a tehetségük és a tudásuk által többet keresnek? Mert én bizony láttam olyat leírva, hogy 50 százalékos adót akarnak kivetni, és nagyon nem értek vele egyet, unom a "plebejuspolitikát" - ami nem azt jelenti, hogy bajom lenne a szegényekkel, vagy nem tartanám őket embernek - de hányingerem van, hogy a tehetségeseket akarja minden párt megsarcoltatni. Ajánlom az atlasz vállat von c. könyvet.

Miért gondoljátok, hogy a ti értékrendetek mindenek fölött való? Egyetlen más párt sem akar ekkora kultúrális változásokat, lásd kötelező hit és erkölcstan. Ne gyertek azzal, hogy a kereszténység európa alapja, mert nem az: a keresztények jóformán semmit sem találtak fel, mindennek az alapja a görög, római, egyiptomi, és arab tudás jóformán, plusz, nem egy jobbikos van, aki tízezer éves, magyar kereszténységről beszél, meg hogy Jézus szkíta herceg volt, és következetesen belekeveri az ősmagyar hitet a kereszténységbe, ami nevetséges. Végezetül pedig: milyen jogon akar szavazati jogot adni ez a párt a határon túli magyaroknak? Mi közül, és rálátásuk van a magyar politikára?

2010. febr. 11. 15:50
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Ha így gondolod, akkor nagyon komoly bajok lesznek itt. Ha szerinted azért eldöntheti valaki, hogy én kinek az intézkedéseit nyögjem évekig, mert magyar, nincs miről beszélnünk.
2010. febr. 11. 16:10
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Sokat elárul a kérdés feltevés!

20 kérdés tőmondatban, amire 5-6 A4 es lapon kellene válaszolni.

Egy dolgot érts meg!

Van egy adott ország, egy adott társadalom, és a lehetőségeink.

Mondhatod hogy kevesebb adót akarsz fizetni mert neked magas a jövedelmed, de milyen áron?

Legyünk Dél- Amerikaiak és a reménytelen szegények lőjenek fejbe egy lámpánál mert más lehetőségük nincs?

Vagy hagy menjenek el az orvosok hiszen nekik is kevés a jövedelmük, pedig ők nem képzetlen 8 általánossal rendelkezők.

Amiről te beszélsz az a liberális USA, menj oda lakni mert az itt megvalósíthatatlan.

Pontosan amiatt mert nincs középrétegünk.

Ha egészséges a teljesítményen alakuló társadalmat akarunk, azt csak az alsóbb rétegek felzárkóztató a termelésben támogató, protekcionista felfogással teremthetjük meg. Ha meg van, akkor engedhetünk sokkal nagyobb teret az individumnak, mert akkor már lesz alapja.

Miért kellenek teljes radikális változások?

Mert eltelt 20 év és nagyon rossz felé mentünk, és nincs 20 évünk vissza csinálni. Az az, amit 20 év alatt elrontottunk azt 4-5 év alatt rendbe kell tenni amit csak radikálisan lehet.

Miért kell a saját táptalajunkig leásni? " vallás, etika"

Mert amíg nincs alapja egy nemzetnek addig nem lehet nemzetben gondolkodni. Akik nem nemzetben fognak gondolkodni a XXI században, azok elvesznek, aminek az ekletáns példája a mai Eu. Hiszen csak a nagy szavakban egyesülés az egész, a mélyén pedig minden hatalom a maga gesztenyéjét kaparja. " szerinted miért hozott csak rosszat az Eu csatlakozásunk" Mert bevettük a maszlagot.

Ahogy a globalizmus is kiknek jó? Akiknek tőkéjük van, hiszem ők akik meghatároznak és csak a hasznot élvezik, mi meg kiszolgáltuk. A haszon az övék, a társadalmi feszültségek, a munkanélküliség a mienk.

Ami az elmúlt 20 évben folyt, a profitot privatizáljuk( Máv cargó) a bukót államosítsuk ( Máv).

2010. febr. 11. 16:12
 13/23 anonim ***** válasza:
62%

"Ha így gondolod, akkor nagyon komoly bajok lesznek itt. Ha szerinted azért eldöntheti valaki, hogy én kinek az intézkedéseit nyögjem évekig, mert magyar, nincs miről beszélnünk."

Ez Magyarország tudtommal. Ki más döntsön, ha nem mi, magyarok?

2010. febr. 11. 16:13
 14/23 A kérdező kommentje:
Azok a magyar állampolgárok, akik itt élnek.
2010. febr. 11. 16:17
 15/23 anonim ***** válasza:

"Azok a magyar állampolgárok, akik itt élnek."

Akik saját szándékokból kivándoroltak, azok szavazhatnak, akik pedig lokálpatrióták, és megmaradnak magyarnak szülőföldjükön, azok nem szavazhatnak. Szerintem épp fordítva kellene.

2010. febr. 11. 16:22
 16/23 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de nem a programjuk ostoba, hanem te, kérdező. IGEN, TE EGY OSTOBA EMBER VAGY.Remélem, ezt elfogadod tényként.

"

Jobbikosok, felelnétek pár kérdésre?

Nem értem ezt a "nemzeti" oldalt."

Ezért vagy ostoba, egy más országbeli iq- bajnok.Te nem a nemzet pártján állsz, te egysejtű?

2010. febr. 11. 19:08
 17/23 anonim ***** válasza:
35%
Na, 19.08-as, eloszlattad minden kételyemet a jobbikkal kapcsolatban. Sikerült neked. Köszönöm.
2010. febr. 11. 22:24
 18/23 anonim ***** válasza:
0%

Én meg kettéhasítom a fejed egy baltával...

maradjunk ennyiben. És aztán szépen feldarabollak, meg a Jobbikot is is. :DDDDDD

Aztán élve megfaraglak a Kossuth téren, amint hatalomra kerülök...(megint) Meg akarsz dögleni vagy meg akartok dögleni vonyító gabikával együtt? Ejnye- bejnye.

Na ki vagyok? Te kis hulladék.

Üdvözlettel:

Ioszeb Dzsugasvili

2010. febr. 11. 23:22
 19/23 anonim ***** válasza:
A kerdeseidre megadod a valaszt. Osztod az eszt es megkerdezed , hogy "Miért gondoljátok, hogy a ti értékrendetek mindenek fölött való?" Ezt kerdezd meg magadtol is! Az 50%-os adot linkeld be, mert ezt ugyan allitod, de ilyenrol meg nem hallottam. Nem hiszem hogy igazan erdekelnek a dolgok, inkabb provokalsz, ugyhogy nem untatlak. Ha igazan erdekel a programjuk akkor megtalalod.
2010. febr. 12. 00:46
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem értem ezt a "nemzeti" oldalt.

Kár, pedig magyar szó. :(

2010. febr. 12. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!