Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok, felelnétek pár...

Jobbikosok, felelnétek pár kérdésre?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt a "nemzeti" oldalt. Ugye, az "embereket" képviseli, de hogy? Úgy képzelitek el az embereket, mint valami masszát, aminek minden eleme ugyanazt szereti, gondolja, érzi? Kiket adóztatna meg a Jobbik: a tömegeket, vagy azokat, akik a tehetségük és a tudásuk által többet keresnek? Mert én bizony láttam olyat leírva, hogy 50 százalékos adót akarnak kivetni, és nagyon nem értek vele egyet, unom a "plebejuspolitikát" - ami nem azt jelenti, hogy bajom lenne a szegényekkel, vagy nem tartanám őket embernek - de hányingerem van, hogy a tehetségeseket akarja minden párt megsarcoltatni. Ajánlom az atlasz vállat von c. könyvet.

Miért gondoljátok, hogy a ti értékrendetek mindenek fölött való? Egyetlen más párt sem akar ekkora kultúrális változásokat, lásd kötelező hit és erkölcstan. Ne gyertek azzal, hogy a kereszténység európa alapja, mert nem az: a keresztények jóformán semmit sem találtak fel, mindennek az alapja a görög, római, egyiptomi, és arab tudás jóformán, plusz, nem egy jobbikos van, aki tízezer éves, magyar kereszténységről beszél, meg hogy Jézus szkíta herceg volt, és következetesen belekeveri az ősmagyar hitet a kereszténységbe, ami nevetséges. Végezetül pedig: milyen jogon akar szavazati jogot adni ez a párt a határon túli magyaroknak? Mi közül, és rálátásuk van a magyar politikára?

2010. febr. 11. 15:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%
Mik a kérdések?
2010. febr. 11. 15:56
 2/23 anonim ***** válasza:
En Jobbik szavazo vagyok.Nem vagyok megkeresztelve es nem is leszek.Abszolut nem befolyasol ez a resze a programjuknak.Mas...Honnan veszed ezt a badarsagot hogy a "tehetsegekkel' akar kibabralni a jobbik.Aztan meg mi az hogy a magyar embereket/nepet kepviselik?Erre egyszeru a valasz.Szerinted Mszp/Fidesz a nepet kepviselte az elmult x evbe?Oszinten!
2010. febr. 11. 15:57
 3/23 A kérdező kommentje:
Alapvetően azt nem értem, hogyan lehet az, hogy a "nép" - amiben benne van a gyárigazgató, a segédmunkás, meg gizike, a titkárnő , sőt, joli, a nyugdíjas extitkárnő is - egyaránt képviselve van
2010. febr. 11. 16:00
 4/23 anonim ***** válasza:

A multik lennének a tehetségek?

Miért, szerinted heti 1-2 hit- és erkölcstan órától lesz valami baja a gyereknek? A többiek is akarnak változtatást, csak mondjuk az mszp nemrég olyanokat híresztelt, hogy összevonják a reáltárgyakat.

Keresztyének semmit sem találtak fel? Ezt honnan vetted?:O

Milyen jogon akar? Mert mondjuk ők is magyarok...

2010. febr. 11. 16:02
 5/23 anonim ***** válasza:

ma 16:00

ez miért ne lehetne? vagy szerinted az x párt gizikéket képviseli, y a gyárigazgatókat, z a kéményseprőket, k a takarítókat?

2010. febr. 11. 16:04
 6/23 A kérdező kommentje:
És az hogy magyar, feljogosítja, hogy szavazzon, amikor azt se tudja, eszik e vagy isszák a magyar pártokat, nem is élt itt, és nem neki kell viselnie a döntései következményeit?
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Az erkölcstan baromság! Legyen inkább SZDSZ a kormányon, ők úgyis azt szeretnék ha általános iskolába csak rajz, helyesírás, matek óra lenne. Romoljon tovább a társadalom csak. Gratulálok.
 8/23 anonim ***** válasza:
83%
Ember, mi a banatot nem ertesz?Az Mszp senkit sem kepviselt csak a sajat maguk koszos kis bandajat.De most viccen kivul miert nem olvasod el programot,nem olyan hosszu ido,legfeljebb egy ora vagy ketto.szand ra az idot es akkor nem kerdezel ilyet hogy mi az hogy a nepet kepviselik.
2010. febr. 11. 16:05
 9/23 A kérdező kommentje:
Elolvastam, félelmetesen ostoba iromány volt. Pontosan ezért kérdeztem, mert bíztam benne, hogy én értettem félre valamit, de nem.
2010. febr. 11. 16:07
 10/23 anonim ***** válasza:

ma 16:04

Igen, feljogosítja. Ugyanúgy feljogosítja az amerikai magyarokat, akik még itt születtek, a kanadába kivándoroltakat, akiknek még van állampolgárságuk.. És ugyanúgy feljogosítja a mónikasón felnevelkedett 20-as IQval rendelkezőket is, aki azt sem tudja, hogy milyen pártok vannak, csak arra szavaz, aki rendez előtte egy "babgulyáspartyt".

2010. febr. 11. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!