Hogy van képük a kopogtatóknak este 8-kor zavarkodni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 07:20
11/17 anonim válasza:
Én elmentem gyűjteni a Jobbiknak és a kedves, toleráns 70 év körüli fiatal demokrata azt mondta, hogy menyjek a p-csába.
12/17 anonim válasza:
11 40-es
itt példa milyen bunkó ember vagy!az isten mentsen ilyen embertől!
14/17 anonim válasza:
kedves kérdező te biztos este 20 00-kor már alszol!?
15/17 A kérdező kommentje:
Hétvége nem érdekel, de hétköznap este 8 már zavar, és nekem egy fárasztó munkanap után ha másnap is korán kell menni, igenis alkalmatlan. Nos, a cédulámat meg darabokra tépve kapták meg.
2010. febr. 11. 21:46
16/17 A kérdező kommentje:
18:51 - Most értem haza egy negyed órája se a munkahelyemről, speciel ma reggel 6-tól talpon vagyok, rövid szünetekkel, a kezem fáj, és mindjárt beesek az ágyba, még azért nem alszom, mert valamit akarok vacsorázni is, ha nem is alszom, de én este 8-ig dolgozom általában, ha korábban végzek, akkor is egy hosszú és fárasztó nap után vagyok, és semmi kedvem ilyenkor a kopogtatósokkal foglalkozni. Mellesleg akkor se vállalnám a cédulák gyűjtését, ha életem végéig fizetnék minden számlámat.
2010. febr. 11. 21:51
17/17 anonim válasza:
Akaszd már fel magad te gyps állat hát hülyevagyte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!