Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Megkérdezhetem mindenkitöl,...

Megkérdezhetem mindenkitöl, hogy mi lenne, ha nem a politikusok és a tv-sek adnák az embereknek a gondolatokat, hanem az emberek gondolkodnának maguktól, hogy lehetne építö jellegü dolgokról beszélni?

Figyelt kérdés
A tv ,és a politika gondolkodik az emberek helyett,az emberek az agyuk alig pár százalékát használják ki,ami az ö gondolatuk és még a szív erejéröl is lenne mit beszélni!
2015. febr. 9. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
59%
Igen.
2015. febr. 9. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
40%

A papok és a politikusok mindig is befolyásolták az embereket önös érdekből. Sok a hiszékeny és tájékozatlan ember, akiket könnyű megvezetni. Sajnos nincs a legtöbb embernek egészséges önbizalma. Van aki azt mondja: "én csak munkás vagyok, nekem nem jár több. A politikusok tanultak, ők megérdemlik." Az ilyen embernek nincs egészséges önbecsülése! Vannak, akik pedig hülye létükre túlbecsülik önmagukat! Menők, sztárok! Vélik magukról.

Ameddig nem tudnak az emberek megfelelően gondolkodni, addig folytatódik a kizsákmányolás, a félrevezetés.

De azért egyszer ennek is vége lesz!!! Öntudatra ébrednek és akkor...

2015. febr. 9. 19:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerencsére ismerek pár ilyen embert.

Sokkal másabb lenne/hetne, s nem lenne ennyire befásulva és lennének építő jellegű ötletek.

Lehetne másra is koncentrálni, ami fontosabb.

[link]

És nem csak azzal jönnének, hogy ő csak kis ember mit is tudna tenni.

2015. febr. 9. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!