Szerintetek hogyan lehetne azt elérni hogy minnél többen mennyenek el a JOBBIKra szavazni? "Hogyan lehetneRávenni az embereket hogy ez a végső kiút? "
Nemszeretném ha olyanokat írnátok hogy:
-Útálom a Jobbikot
-Sehogy
stb...
Bocsi a "durvább" írásért:)
ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!
"minnél többen mennyenek"
Mármint minnél és menjenek.
"Rávenni az embereket hogy ez a végső kiút"
Rávenni valakit arra, hogy ez a végső kiút? Mit jelent ez? A Jobbik import kínai agitátorokkal dolgoztat újabban? Megvan a magyar középfokú nyelvvizsgád?
"minnél többen mennyenek"
Mármint minél és menjenek.
"Rávenni az embereket hogy ez a végső kiút"
Rávenni valakit arra, hogy ez a végső kiút? Mit jelent ez? A Jobbik import kínai agitátorokkal dolgoztat újabban? Megvan a magyar középfokú nyelvvizsgád?
11:11:
"Köszi már fizetem azt az adót fizum 48%-át."
Én igencsak 60 felett, de ki számolja. Igen, jobban keresek, megdolgoztam érte, és tudod mit? Szívesen is adnám az adóm nagyobb részét a szegényeknek és rászorulóknak, de NEM a megélhetési f.szverőknek és a közveszélyes munkakerülő 10 pudrésoknak!
Ha már mindenképp rasszizmust keresel feltehetném én ám így is a kérdést, hogy: Az én népemnek miért kell eltartani az ő népét?
Tartsa el mindenki a saját szegényeit, ok, no de nehogy már előbb ők, majd akár a környék összes szegényét én tartsam már el az általam keresett pénzből?
"És mit liberális azt mondhatom,hogy igen ilyen emberek is kellenek mint TE,de olyanok is mint ÉN!!!"
Én meg úgy látom, hogy olyan emberek mint TE nem kellenek.
Már éppen eleget tettetek az országért.
Köszönjük, most pedig szépen húzzatok innen el a Gyurcsány vezéretek által javasolt úton.
Esetleg megejthetitek a Kuncze atyátok által javallott arzénos kezelést is, nem bánom.
Elég volt belőletek, és a hülyeségeitekből.
Köszönjük.
Soha visz nem lát!
Utolsó előttinek.
Amikor nem marad a tarsolyodban észérv,csak fenyegetőzés,
és ilyen indulatokat váltok ki vakakiből,akkor tudom,hogy igazam van.:))
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!