Szerintetek hogyan lehetne azt elérni hogy minnél többen mennyenek el a JOBBIKra szavazni? "Hogyan lehetneRávenni az embereket hogy ez a végső kiút? "
Nemszeretném ha olyanokat írnátok hogy:
-Útálom a Jobbikot
-Sehogy
stb...
Bocsi a "durvább" írásért:)
ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT!
Engem mindenekelőtt az győzne meg, ha 10 Jobbikosból, akit látok, legfeljebb csak 1-2 lenne látványosan műveletlen, a többi pedig értelmes, intelligens, kulturált ember, akikkel érdemeben lehet beszélni, akik tudnak érvre érvvel válaszolni, és nem küldenek el melegebb éghajlatra, ha nem értek egyet velük.
Jelenleg azonban pont fordítva áll az arány.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:41
Te dumalsz helyesirasrol a kerdezone?A tiedben vol mondatonkent legalabb 3-4 ha nem tobb.Az ervelesedrol meg annyit hogy mar el is felejtettem mire oda kattintottam hogy valasz kuldese.
Még jó hogy a válaszodat nem felejtetted el mire elkezdted írni :) ilyen IQ szinttel ami nektek jutott :)
Amúgy arányban sem én beszélek hülyeségeket, ha már mindig azt is bemásolod, mert lehet nem tudod lehúzni csak azt egy egy sort :)
Ügyesokosértelmes
20:44
Nekem majdnem megegyezik a velemenyem a tieddel csak forditva.
Ha volna 10 emberbol legalabb 2 aki ertelmesen el tudna mondani hogy miert nem jo a Jobbik akkor lehet gondolkodnek,de mivel 10-bol 1 sem akad ezert maradok a kis jobbikos felfogasom mellett.
20:51
Sablonszoveg,nem veletlen hogy az "ember" semmit sem ad a velemenyedre.De ha esetleg tudsz valami ertelmeset is felhozni akkor allok rendelkezesedre.
nem itt fogod elérni, és nem is fogod elérni sehogyan sem, ha erőszakkal akarod, mert ha egy nézetet rá akarnak erőszakolni valakire, akkor az már elve taszítani fogja... ha valaki érdeklődik nálad, készséggel válaszolj a kérdéseire, és ő majd eldönti, megtetszett e neki a párt, vagy sem... én is nagyon szeretném, ha a Jobbik nyerne,mert számomra is csak ők adhatnak megoldást, de az emberek szabadon gondolkodhatnak és nem vagyunk egyformák...én sem örülnék neki, ha mondjuk egy szdsz-es meg akarna győzni...szóval semmiképp ne erőltesd rá magad senkire, csak ha látod, hogy tényleg érdekli, akkor mesélj neki a pártról...
és tanulj meg helyesen írni magyarul, mert szégyen, hogy egy magyar érzelmű nem tud a saját anyanyelvén írni (minél,menjenek, írásjelek)
intenzíveb kampánnyal, de ugye ahoz sok lóvé kell...
amugy meg ne szurkolj nekik ennyire.. nincs uj a nap alatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!