A magyarok miért fürdenek állandóan?
Dolgoztam külföldön, ott egészen más a helyzet.
A fejlettebb országokban már rájöttek (kivéve az USA), hogy nem kell állandóan fürdeni, csak annak kell naponta fürdeni, aki kemény fizikai munkát végez.
Arra fele erősebb a környezetvédő szemlélet, illetve az, hogy a vízzel is spórolni kell, mert nem áll rendelkezésre korlátlan mennyiségben.
A magyarok, meg mióta bekötötték mindenhova a vizet, azóta állandóan fürdenek, mint a kacsák.
"Állítólag a számítógép billentyűzete az egyik legmocskosabb, baktériumokkal legfertőzöttebb eszköz egy irodában."
Ez valóban így van! Habár az én családomban mindenki kezet mos, azért le szoktunk tisztítani a billentyűzetet.
"Mert nem vagyunk undorítóak mint pl a franciák..akik megoldják egy kis parfümmel"
Barátnőm kint volt Franciaországban és egy helybélitől hallotta, hogy a franciák többsége heti kétszer-háromszor fürdik. És az a francia, akivel beszélgetett, naponta szokott tisztálkodni.
Másik eset: újságban olvastam, hogy egy francia múzeumból kitessékeltek egy családot, mert büdösek voltak. És ezt nem viccből írom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!