A magyarok miért fürdenek állandóan?
Dolgoztam külföldön, ott egészen más a helyzet.
A fejlettebb országokban már rájöttek (kivéve az USA), hogy nem kell állandóan fürdeni, csak annak kell naponta fürdeni, aki kemény fizikai munkát végez.
Arra fele erősebb a környezetvédő szemlélet, illetve az, hogy a vízzel is spórolni kell, mert nem áll rendelkezésre korlátlan mennyiségben.
A magyarok, meg mióta bekötötték mindenhova a vizet, azóta állandóan fürdenek, mint a kacsák.
1. Neked nem kötelező, élj te is környezettudatosan!
2. Kevés vízben is fürödhetsz!
3. Sok külföldi országban jóval drágább a víz, mint nálunk, így spórolni próbálnak.
Mert tiszták.
Egyébként én zuhanyozni szoktam, de amig szappanozok vagy mosom a hajamat ,mindig elzárom a vizet.
Mert keleti származású nép vagyunk és nálunk fontos a tisztaság. A törökök, arabok, kínaiak is olyan sokszor fürdenek, mint mi.
Meg is látszik a történelemben, Nyugaton hány pestis meg kolera söpört végig, itt meg semmi se volt.
Hát ha nem is csinál semmi izasztó fizikai munkát attól még az intim részeket illik megmosni.
Nagyszüleim se voltak hívei a mindennapi nagy
fürdésnek, de azért a lábukat meg az egyéb testrészüket mindennap megmosták.
Már az is baj ha fürdenek a magyarok?
Ha nem így lenne akkor meg az ellenkezője miatt hőbörögnél.
Nagy bajok lehetnek nálad agyban hungarofób. :D
(Egyébként itt sem fürdik mindenki naponta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!