Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti egyetértenétek azzal, hogy...

Ti egyetértenétek azzal, hogy csak olyan állampolgár szavazzon, akinek van bejelentett magyar lakcíme?

Figyelt kérdés

Jelenleg az is szavazhat, aki állampolgár, de 20 éve Kanadában lakik, vagy Szlovákiában, Romániában él, de még nem is járt Magyarországon.

Én támogatom, hogy határon túli magyarság kaphasson könnyített módon állampolgárságot, mivel ez megjár nekik,mivel ők is magyarok.

De, megfigyeltem, hogy Ausztriában élő török kisebbség is szavaz a török választásokon, pedig nem ott élnek, sőt némelyik nem is ott született.

Szóval, jelenleg a világ minden demokráciájában, aki állampolgár, nem számít hol él, az szavazhat.

De, miért?Miért jó ez?

Szerintem csak annak szabadna engedni, hogy szavazzon, aki állampolgár és bejelentett hazai lakcíme van, ami azt jelenti, hogy igazolja, hogy az adott országban él.

2015. febr. 2. 09:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
66%
10:58. ezt értelem szerüen a külföldről betelepülőkre értettem hogy minimum 10 év munkaviszony után szavazhassanak.
2015. febr. 2. 11:38
 12/17 anonim ***** válasza:
25%

Állandó bejelentett lakcím kelljen a szavazáshoz.

Nem kell ennél jobban bonyolítani.

Ja és a szociális ellátáshoz is!

2015. febr. 2. 11:57
 13/17 tetro ***** válasza:
94%

11.57

szóval a hajléktalanok ne kapjanak szociális ellátást? :()

2015. febr. 2. 12:10
 14/17 anonim ***** válasza:
25%

# 13

A hajléktalanokat regisztrálják a területileg illetékes ellátó rendszerbe, így jogosulttá válhatnak az ellátásra.

2015. febr. 2. 12:37
 15/17 tetro ***** válasza:

12.37

"Állandó bejelentett lakcím kelljen a szavazáshoz. "

ekkor mégsem kell bejelentett lakcím?

2015. febr. 2. 12:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Alapvetően egyetértek, de mi van azokkal, akik ideiglenesen vannak külföldön?
2015. febr. 2. 13:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben.

Se azok ne szavzzanak, akik elmentek, se azok, akiket romániából importáltunk. Mindegyikőjük döntése rajtad meg rajtam csapódik le, ami egy nagy baj.

2015. febr. 3. 10:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!