A Fidesz melyik pártot útálja leginkább, az MSZP-t vagy a Jobbikot?
Figyelt kérdés
Mindkettő vetélytárs és útálja a Fidesz. Vajon melyiket leginkább és miért pont az MSZP vagy a Jobbik az?2015. jan. 30. 14:44
1/7 anonim válasza:
Ez egy jó kérdés.
Szerintem az MSZP-t.
A Jobbik és a Fidesz csak vetélytársként tekintenek egymásra.
Ahogy egyszer valamelyik Jobbikos politikus mondta:
"Az MSZP az ellenség, a Fidesz csak vetélytárs".
2/7 anonim válasza:
Szerintem az MSZP-t. Nem azért, mert tartana tőle, hogy legyőzi őt a közeljövőben, inkább történelmi okok miatt. A Jobbikot eddig nem vette túl komolyan sem a baloldal, sem a Fidesz, emiatt tudott a Jobbik ilyen hirtelen (röpke 8-10 év alatt).
3/7 anonim válasza:
Szerintem mindkettőt szereti, mivel a cirkuszt többnyire rájuk lehet terelni, ha nagy gebasz van a fidesz tájékán.
4/7 anonim válasza:
A Jobbikot. A lényegi kérdésekben (nyalás az EU-nak, cigányok pozitív diszkriminációja, zsidók felsőbbrendűsége, az ország kiárusítása) egyetértenek az MSZP-vel, csak a jelentéktelenebb dolgokon vitatkoznak a látszat kedvéért.
5/7 anonim válasza:
Szerintem mindkettőt utálják, mivel ez a két párt a legnagyobb vetélytársa.
Ugyanakkor az MSZP-től és szövetségeseitől jobban tartanak.
6/7 anonim válasza:
Olvastam egy fideszes nyilatkozatot ezzel kapcsolatban, sajnos most nem találom.
Eszerint az MSZP csak egy politikai ellenfél, míg a Jobbik maga az ellenség, akiket el kellene tüntetni a parlamentből.
7/7 anonim válasza:
Egyértelműen a Jobbikot. Az MSZP-vel az EU-diktátumokat mindketten megszavazzák, illetve ahogy azt írta valaki fentebb, valóban csak kis dolgokban veszekednek a látszat kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!