Miért jó magyarnak lenni?
Szlováknak lenni jó, mert az országod őslakosságának hiheted magad. Amerikainak jó lenni, mert az egész amerikai történelem egy sikertőrténet, ahogy az amerikaiak egyéni személyes életútja is általában az. Latin-amerikainak jó lenni mert egy karnevál az egész életed. stb.
Magyarnak mitől jó lenni? Hogy sírhatunk trianon, a tatárjárás, és a török kor miatt? Hogy bőghetünk a depressziós himnuszunk miatt? Hogy szídhatom a kormányt, mert kifosztja az embereket? Hogy bűnösnek érezhetem magam a holokauszt miatt? Hogy egy drámaian fogyó, asszimilálódó, etnikai területeit és jelentőségét teljesen elvesztő, kihalóban lévő nép tagja lehetek? Hogy egy olyan nép tagja lehetek akik ott alázzák és tapossák meg egymást ahol tudják, sikergyűlölők, és a pénznél semmit, még az emberi életet sem tisztelik jobban?
he?
Miért jó Magyarnak lenni?
Talán a nyelv szeretette, az, hogy több változatban eltudsz mondani egy dolgot amíg angolul és németűl nem.
Nem tudom, hogy az irigység, más eltaposása magyar szokás e de azt tudom, hogy mindenhol vannak rosszak fajtól kortól, nemtől függetlenűl akik alád tesznek.
Meg az, hogy kivándorolnak az emberek és elfejtik, hogy Magyarok és elfelejtenek hazajönni. Meg a másik kimegy Londonba és összeál egy Bandú négerrel egy hófehér magyar lány és gyereket szül, na szerintem annál rosszabb nincs.
A szüleit meg itthagyja meghalni.
Nem a legjobbak a fizetések, és sok az adó de én kitartok a hazám mellett és ha ki is megyek külföldre az a tőke saját ház megteremtésére lesz.
23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!