Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nőknek miért nincs külön...

A nőknek miért nincs külön metrókocsija Magyarországon?

Figyelt kérdés

Én támogatnám.

Főleg, reggeli csúcsidőben zsúfolt szokott lenni az egész és olyan zavaró, amikor összefogdosnak.Páran ki is használják a helyzetet és direkt tapiznak és nem tud az ember ellenük védekezni.

Egyes országokban bevált és jól működik a külön metrókocsi.

Tehát, van egy vegyes, ahol férfiak és a nők is utazhatnak, aztán van egy női, amiben csak nők.

2015. jan. 27. 20:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
94%
illetve a nők csak férjuruk, vagy más férfigyám (pl. fiútestvér) kíséretében léphetnek ki utcára
2015. jan. 27. 20:49
 12/21 anonim válasza:
88%
Költözz oda ahol külön metrókocsi van a nőknek...
2015. jan. 27. 21:07
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Én meg amúgy saját metrókocsit szeretnék ahol csak magam utazok, mert antiszociális vagyok, és nem szeretem a tömeget, és megtapizhatnak.

Elmebaj a köbön ez a feminácizmus! :)

(Vajon, hogy nézhetnek ki az ilyenek?)

2015. jan. 27. 21:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Az új metrószerelvényben ezt hogy oldod meg? :D
2015. jan. 27. 21:10
 15/21 A kérdező kommentje:

Ez nem feminizmus.

Csupán nem minden nő rib_nc, nem mindenki élvezi, hogy idegen férfiak tapogatják.

2015. jan. 27. 21:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

# 15/15 Időpont ma 21:19

Én is ezt mondtam. Ez nem feminizmus, femnácizmus. Nem ugyanaz a kettő, sőt(!)...

2015. jan. 27. 21:24
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Te csak álmodozol arról, hogy végre valaki megtapogatna a metrón a félhomályban...
2015. jan. 28. 00:31
 18/21 anonim ***** válasza:
93%

"nem minden nő rib_nc"

Ebben tévedsz. Amikor a metrón fogdostalak te is annak néztél ki.

2015. jan. 28. 05:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Igen, sok nőt tapogatnak. De nem az a jellemző. És bármennyire nem tetszik, ez mindig kétoldalú. Csak nagyon kevés férfinak mindegy, csak nőnemű legyen. A többség (a tapizók közül) előbb néz. És ha úgy ítéli, hogy nem lesz következménye, akkor megteszi. Miből ítél? Kinézetből, helyzetből, viselkedésből például. Láttam ilyen próbálkozást. A reakciót is. Aminek hatására a próbálkozó feltehetően azt is megbánta, hogy villamosra szállt. De rettentő gyorsan tanult meg illendően viselkedni.

Lehet követni.

2015. jan. 28. 16:33
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Külön BKV járműveket minden ellenőrnek! Nem szeretem mikor beszélnek hozzám, nem akarok együtt utazni velük!
2015. jan. 28. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!