A nőknek miért nincs külön metrókocsija Magyarországon?
Én támogatnám.
Főleg, reggeli csúcsidőben zsúfolt szokott lenni az egész és olyan zavaró, amikor összefogdosnak.Páran ki is használják a helyzetet és direkt tapiznak és nem tud az ember ellenük védekezni.
Egyes országokban bevált és jól működik a külön metrókocsi.
Tehát, van egy vegyes, ahol férfiak és a nők is utazhatnak, aztán van egy női, amiben csak nők.
Én meg amúgy saját metrókocsit szeretnék ahol csak magam utazok, mert antiszociális vagyok, és nem szeretem a tömeget, és megtapizhatnak.
Elmebaj a köbön ez a feminácizmus! :)
(Vajon, hogy nézhetnek ki az ilyenek?)
Ez nem feminizmus.
Csupán nem minden nő rib_nc, nem mindenki élvezi, hogy idegen férfiak tapogatják.
# 15/15 Időpont ma 21:19
Én is ezt mondtam. Ez nem feminizmus, femnácizmus. Nem ugyanaz a kettő, sőt(!)...
"nem minden nő rib_nc"
Ebben tévedsz. Amikor a metrón fogdostalak te is annak néztél ki.
Igen, sok nőt tapogatnak. De nem az a jellemző. És bármennyire nem tetszik, ez mindig kétoldalú. Csak nagyon kevés férfinak mindegy, csak nőnemű legyen. A többség (a tapizók közül) előbb néz. És ha úgy ítéli, hogy nem lesz következménye, akkor megteszi. Miből ítél? Kinézetből, helyzetből, viselkedésből például. Láttam ilyen próbálkozást. A reakciót is. Aminek hatására a próbálkozó feltehetően azt is megbánta, hogy villamosra szállt. De rettentő gyorsan tanult meg illendően viselkedni.
Lehet követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!