Melyik magyar politikust tartod hitelesnek abból a pártból amelyiket nem kedvelsz?
Jobbikosként nem tudok mondani ilyet, viszont a teljes elfogulatlanság beszél belőlem, hogy Volner János a legszimpatikusabb politikus hazánkban:
https://www.youtube.com/watch?v=Fvf0T_3pFOQ
Így nem beszél se Orbán, se Gyurcsány.
Nekem a támogatott pártom természetesen a Jobbik. Az LMP-ből Schiffert tartom hitelesnek, de abban a pártban több értelmes nincs is, és nem is volt, mind hiteltelen, alamuszi alak, akik nagyon gátlástalanul lavíroznak/tak a pártok között.
A Fideszből Ángyánt tartottam a leghitelesebbnek, de tudvalevő, hogy a földtörvény megszavazása miatt kilépett a pártból. Sajnálatos, hogy nem ő a miniszter, mert szerintem ő erre a legalkalmasabb, valóban a vidék és a gazdák érdekét képviselte, és képviseli mai napig is.
Ebben a félévben az ELTE-n tartott minden kedden egy előadást, pont akkor, amikor nekem nem volt semmi órám, így azt mindig látogattam. Elképesztő ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!