Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Titeket nem rémiszt el a...

Titeket nem rémiszt el a gondolat?

Figyelt kérdés

Titeket nem rémiszt el a gondolat? hogy ilyen országokkal barátkozik Orbán és a Magyar kormány.

[link]

[link]

[link]

2015. jan. 24. 17:34
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
29: Oroszországban nem sokkal magasabbak a fizetések, mint itthon. Miért menne oda bárki is? Ettől függetlenül nagyon együgyű és demagóg a gondolkodásod...
2015. jan. 24. 19:18
 32/36 anonim ***** válasza:

Engem ez nem érdekel, hogy ki akar menni, ki nem.

Ti vergődtök ezen állandóan, különösen szentnek beállítva a nyugatot, holott minden "nagyhatalom" egyforma, a ruszkik, meg a usákok is.

De hiába van nyugatabbra magasabb életszínvonal, a multiizé, meg a többi már-már elmebaj nem hiszem, hogy nagyban segítené a fellendülést.

2015. jan. 24. 19:19
 33/36 anonim ***** válasza:

"Az azeri baltás gyilkost minek neveznéd,ha nem bűnözőajnározásnak?"

Ugyanúgy az mint az életfogytiglan, hogy is fogalmazzak "jogellenességének" firtatásáról pl.

2015. jan. 24. 19:21
 34/36 anonim ***** válasza:

Keleten csak nyomor vár,és emberi jogok semmibevétele.

te így szeretnél élni?

Én nem....

Magyarország nem tud semmiben versenyképes lenni.Ezért egyedül megoldás az,ha belülről fosztják ki.

2015. jan. 24. 19:28
 35/36 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy lehet minden második kérdésnél a végletekig eljutni és csak nyomatni a szart mindkét oldalról.

Addig nem érdekel kivel barátkozik az aktuális kormány, amíg azért teszi, hogy előnyünk származzon belőle. Azt se bánom ha valamelyik Castro fog szivarozva szelfizni az aznapi Népszabadsággal a parlament lépcsőjéről, amíg az előnyére válik az országnak. Amíg újabb exportpiacokat hoznak ezzel létre, amíg biztosítják a tőkével rendelkező magyar cégek ottani piacszerzését addig akár a tádzsik elnökkel összeborulhat Viktor.

Viszont, ha ez számunkra hátrányos - mármint a nem felső 10000-hez tartozó kilencmillió valamennyinek - addig azért nem kellene túlzásba vinni.

Az meg tényleg vicc, hogy sokan csak usa vs oroszország szemüvegen át látják a világot. Mindkettő egy korrupt mocsok, de amíg az egyik oldalon úgy nyomatják a hülyeséget, hogy a nép látszólag tisztességesen él, addig inkább azt kellene "példának" tekinteni, nem? De tekintsünk el ezektől, és minden nálunk fejlettem országból lessünk el valamit, ami számunkra hasznos és úgy kövessük a példájukat. Szerintem 10 magyarból 9 inkább a nyugat európai életszínvonalat szeretné, mint az oroszt/Közép-Ázsiait, és nem csak az életszínvonalat hanem az ehhez tartozó jog- és létbiztonságot is.

Annyi kérdésnél leírták, hogy miért rossz az EU, hogyan használja ki gazdaságilag a frissen csatlakozott keleti országokat, akkor mi miért nem tesszük ezt? Ugyanilyen módon megpróbálkozhatnánk mi is, ezzel a sok baráti ex-szovjet köztársasággal.

Ja várjá', ez nem jó, mert nem állami buli, ebből nem lehet lopni :D

2015. jan. 25. 03:08
 36/36 anonim ***** válasza:

Tisztelt kérdező!

Engem nem rémiszt el!

üdv

2015. febr. 6. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!