Titeket nem rémiszt el a gondolat?
Titeket nem rémiszt el a gondolat? hogy ilyen országokkal barátkozik Orbán és a Magyar kormány.
Engem ez nem érdekel, hogy ki akar menni, ki nem.
Ti vergődtök ezen állandóan, különösen szentnek beállítva a nyugatot, holott minden "nagyhatalom" egyforma, a ruszkik, meg a usákok is.
De hiába van nyugatabbra magasabb életszínvonal, a multiizé, meg a többi már-már elmebaj nem hiszem, hogy nagyban segítené a fellendülést.
"Az azeri baltás gyilkost minek neveznéd,ha nem bűnözőajnározásnak?"
Ugyanúgy az mint az életfogytiglan, hogy is fogalmazzak "jogellenességének" firtatásáról pl.
Keleten csak nyomor vár,és emberi jogok semmibevétele.
te így szeretnél élni?
Én nem....
Magyarország nem tud semmiben versenyképes lenni.Ezért egyedül megoldás az,ha belülről fosztják ki.
Nem értem, hogy lehet minden második kérdésnél a végletekig eljutni és csak nyomatni a szart mindkét oldalról.
Addig nem érdekel kivel barátkozik az aktuális kormány, amíg azért teszi, hogy előnyünk származzon belőle. Azt se bánom ha valamelyik Castro fog szivarozva szelfizni az aznapi Népszabadsággal a parlament lépcsőjéről, amíg az előnyére válik az országnak. Amíg újabb exportpiacokat hoznak ezzel létre, amíg biztosítják a tőkével rendelkező magyar cégek ottani piacszerzését addig akár a tádzsik elnökkel összeborulhat Viktor.
Viszont, ha ez számunkra hátrányos - mármint a nem felső 10000-hez tartozó kilencmillió valamennyinek - addig azért nem kellene túlzásba vinni.
Az meg tényleg vicc, hogy sokan csak usa vs oroszország szemüvegen át látják a világot. Mindkettő egy korrupt mocsok, de amíg az egyik oldalon úgy nyomatják a hülyeséget, hogy a nép látszólag tisztességesen él, addig inkább azt kellene "példának" tekinteni, nem? De tekintsünk el ezektől, és minden nálunk fejlettem országból lessünk el valamit, ami számunkra hasznos és úgy kövessük a példájukat. Szerintem 10 magyarból 9 inkább a nyugat európai életszínvonalat szeretné, mint az oroszt/Közép-Ázsiait, és nem csak az életszínvonalat hanem az ehhez tartozó jog- és létbiztonságot is.
Annyi kérdésnél leírták, hogy miért rossz az EU, hogyan használja ki gazdaságilag a frissen csatlakozott keleti országokat, akkor mi miért nem tesszük ezt? Ugyanilyen módon megpróbálkozhatnánk mi is, ezzel a sok baráti ex-szovjet köztársasággal.
Ja várjá', ez nem jó, mert nem állami buli, ebből nem lehet lopni :D
Tisztelt kérdező!
Engem nem rémiszt el!
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!