Mikor veszi észre Orbán hogy amit ő gondol a "magyarokról" az egy hamis gondolat?
Figyelt kérdés
Vegyék már észre hogy a magyarok többsége nem kér a hülyítésből? Akármilyen piros-fehér-zöld papírba csomagolják!2013. okt. 28. 11:32
2/10 anonim válasza:
Pontosan melyik gondolatára gondolsz?
3/10 anonim válasza:
nem, mert a legtöbb magyarnak nincs önálló gondolata, ezért azt gondolják, amit orbán mond nekik
4/10 A kérdező kommentje:
Arra, hogy a magyarok vevők az ő konzervatív-vallásos nézeteire. A borbásmarcsis-kerényis nettó ostobaságokra.
2013. okt. 28. 11:40
5/10 A kérdező kommentje:
A nemzetis-újszínházas parasztgatyás, poros, százévvel ezelőtti világra. Horty-ra meg az egész népnemzeti ökörségekre.
2013. okt. 28. 11:41
6/10 fospuska válasza:
Ahhoz, hogy Orbán ezt megtehesse, a többi párt sorozatos balf..ságára volt szükség. INKÁBB ezt eszik, mint azt.
7/10 anonim válasza:
Miért, megmondta már ezt neki valaki? Azért az őt körülvevő talpnyalóktól, léhűtőktől és haszonlesőktől ezt nem várnám. Mások hangját meg még én se hallom, mitől hallaná Orbán Viktor?
8/10 anonim válasza:
Ha te nem vagy rá vevő, másra szavazol. Aki vevő rá, az meg a Fideszre. Ennyi :)
9/10 anonim válasza:
nem tudom miről beszélsz ... vége az internacionalizmusnak most már vállalhatja mindenki az egyéniségét. mi bajod van ezzel? El kellene fogadni a másikat, olyanak amilyen ... nem értem miért fáj ez egyeseknek... oylan maradiak vagytok.
10/10 anonim válasza:
Nem veszi észre,amíg az SMS-en keresztül összetoborozott 120000 ember van a menetben.Ő az ország,azt hiszi.Igaza van a táblának: Viktor a hazánk nem csak a tiéd. Arra haragszom leginkább,hogy a magyar lobogót is kisajátították. Ha kitűzöm valahova,attól még nem vagyok Fideszes. Na ez a gond manapság. Fortélyos félelem kúszik be a házunkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!