Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor veszi észre Orbán hogy...

Mikor veszi észre Orbán hogy amit ő gondol a "magyarokról" az egy hamis gondolat?

Figyelt kérdés
Vegyék már észre hogy a magyarok többsége nem kér a hülyítésből? Akármilyen piros-fehér-zöld papírba csomagolják!
2013. okt. 28. 11:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Soha.
2013. okt. 28. 11:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Pontosan melyik gondolatára gondolsz?
2013. okt. 28. 11:37
 3/10 anonim ***** válasza:
nem, mert a legtöbb magyarnak nincs önálló gondolata, ezért azt gondolják, amit orbán mond nekik
2013. okt. 28. 11:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Arra, hogy a magyarok vevők az ő konzervatív-vallásos nézeteire. A borbásmarcsis-kerényis nettó ostobaságokra.
2013. okt. 28. 11:40
 5/10 A kérdező kommentje:
A nemzetis-újszínházas parasztgatyás, poros, százévvel ezelőtti világra. Horty-ra meg az egész népnemzeti ökörségekre.
2013. okt. 28. 11:41
 6/10 fospuska ***** válasza:
Ahhoz, hogy Orbán ezt megtehesse, a többi párt sorozatos balf..ságára volt szükség. INKÁBB ezt eszik, mint azt.
2013. okt. 28. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
Miért, megmondta már ezt neki valaki? Azért az őt körülvevő talpnyalóktól, léhűtőktől és haszonlesőktől ezt nem várnám. Mások hangját meg még én se hallom, mitől hallaná Orbán Viktor?
2013. okt. 28. 11:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha te nem vagy rá vevő, másra szavazol. Aki vevő rá, az meg a Fideszre. Ennyi :)
2013. okt. 28. 11:58
 9/10 anonim ***** válasza:
nem tudom miről beszélsz ... vége az internacionalizmusnak most már vállalhatja mindenki az egyéniségét. mi bajod van ezzel? El kellene fogadni a másikat, olyanak amilyen ... nem értem miért fáj ez egyeseknek... oylan maradiak vagytok.
2013. okt. 28. 12:53
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem veszi észre,amíg az SMS-en keresztül összetoborozott 120000 ember van a menetben.Ő az ország,azt hiszi.Igaza van a táblának: Viktor a hazánk nem csak a tiéd. Arra haragszom leginkább,hogy a magyar lobogót is kisajátították. Ha kitűzöm valahova,attól még nem vagyok Fideszes. Na ez a gond manapság. Fortélyos félelem kúszik be a házunkba.
2013. okt. 28. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!