Titeket nem rémiszt el a gondolat?
Titeket nem rémiszt el a gondolat? hogy ilyen országokkal barátkozik Orbán és a Magyar kormány.
"De a jobbikos is Orosz kémkedési botrányba keveredett. Akkor te miről beszélsz?"
Igen, olyan botrányba amiről semmi konkrét nem derült ki. És milyen az, hogy ha egyszer kémkedésért "elkapták" mégis szabadon mászkálhatott? :D
Igazi liberálsuttyóhoz méltó az erőlködésed, de még nagypofával butázol is mellé.
Persze a művelt nyugatnak kémre sincs szüksége, csak simán lehallgatnak mindenkit. :)
Szerintem még te is hallottál már róla.
"guglizd ki."
Aha, gondoltam, hogy nem tudod bizonyítani az állításod. De akkor miért írsz ilyeneket?
"Akik az Oroszokat imádják mehetnek ki ott majd lesz nekik demokrácia, magas életszínvonal, jogbiztonság, és olcsó élet."
És aki nyugatra, vagy itthon marad annak jut multitusz, bűnözőajnározás, "nemtelenítő" elmebaj?
"Utolsó neked annyi eszed van,mint egy marék lepkének."
De az még mindig több mint nektek, mert szerintem nektek kettőtöknek ennyi sincs össze-vissza! :D
Oroszországba hány ember megy ki évente önszántából élni?
nalátod ez a lényeg, ha olyan jólenne élni Oroszországban mint ahogy pár ember ezt gondolja akkor az az ötszázezer Magyar aki most nyugaton dolgozik Oroszországban lenne, de nem ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!