Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az MSZP Gyurcsánnyával Orbánna...

Az MSZP Gyurcsánnyával Orbánnal Fidesszel együtt mire lenne képes?

Figyelt kérdés
Külön külön már kormányoztak, de egymást oltják, veszekednek meg lopnak. Mi lenne, ha összefognának és együttes erővel kormányoznának ? Úgyis az emberek többsége ezt akarja, mármint vagy baloldali vagy jobboldali kormányt, és így egyszerre lenne mindkettő. Milyen hamar lendűlnénk ki a válságból ? A rezsicsökkentés a reformokkal együtt?
2015. jan. 23. 19:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én anno Meggyóra szavaztam, akit viszont Kunce, Gyurcsány megbuktatott, utána nem szavaztam, mert nem éltem itthon, így gondolom nincs jogom szavazni. Persze a többi külhoninak van joga, főleg azoknak, akik nem itt születtek...

Legutóbb pedig a Jobbikra.

Következő szavazáskor (ha lesz) már nem leszek itthon, szóval nem érdekel.

2015. jan. 27. 17:39
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért mert nem élsz itthon,még megmarad az állampolgárságod,ezzel együtt a JOGOD is szavazni szerintem.
2015. febr. 14. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!