Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti mit gondoltok arról, hogy...

Ti mit gondoltok arról, hogy egyre több multi zár be hazánkban, vagy vonul ki teljesen és ezzel több ezer ember veszíti el az állását?

Figyelt kérdés
Ezek az emberek majd mennek árkot söpörni?
2015. jan. 23. 18:45
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként; én is kerülöm a cba-t. Drága és még normális választéka sincs.
2015. jan. 23. 21:43
 42/49 A kérdező kommentje:
Na ez az. Én pl a COOP-ra gondoltam. Sokkal szivesebben megyek a Tescoba, és én személyszerint tojok arra, hogy hazai-e vagy sem, ha jó a minősége és az ára.
2015. jan. 23. 22:30
 43/49 anonim ***** válasza:
95%

A Coopban ugyanazt megveheted a 1,5szereséért,mint az Auchanban.

Ha az Auchanban 109Ft az óriás pöttyös,akkor a Coopban 159Ft.kb.

2015. jan. 23. 23:11
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha a magyar termék nem csak jó lesz, hanem megfizethető is, akkor majd nem lesz kifogásom ellene, hogy azt tukmálják ránk, de magam részéről egyenlőre teszek rá, hogy multi árulja e vagy magyar milliárdos, azt veszem meg ami megfizethető és lehetőleg azért nem szar.Magyar termékek közt sok a jó, de az áruk magas.Viszont van olyan üzletlánc, ahol a saját márkás magyar termékek minősége botrányos!Remélem, nem ezek akarnak terjeszkedni!Másnapra hupikékké változó párizsi, meg kicsomagolhatatlan, poshadt ízű lapkasajt, a minőség garanciája.Igaz, olcsó, de olyan is...
2015. jan. 24. 09:36
 45/49 A kérdező kommentje:
Abszolút egyetértek veletek! Meg a víztejföl, mert az másnak nem lehet borzasztó.. De ha jobbfajtát akarsz venni, arra sincs lehetőség, mert a saját márkán kívül egy kisebb boltban semmilyen más nincs.
2015. jan. 24. 10:17
 46/49 A kérdező kommentje:

másnak nem lehet nevezni*

elnézést

2015. jan. 24. 10:18
 47/49 anonim ***** válasza:
0%
Mindent felvizeznek sajnos.
2015. jan. 24. 16:55
 48/49 anonim ***** válasza:
0%
De mint tudjuk, sajnos a víz is drága...
2015. jan. 24. 18:12
 49/49 anonim ***** válasza:

"Magyar lábra állni nem lehet két nap alatt úgy, hogy minden privatizálva lett és tönkretéve gyáraktól az iparon át mezőgazdságig!"

Ezt kéne már végre megérteni. Nem lehet gyorsan, erőszakkal fejlődést elérni, ahhoz idő kell. Csak a fanatikusok hiszik ezt másképp, de ők ironikus módon mindig pont az ellenkezőjét érik el annak, amit szeretnének.

2015. dec. 27. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!