Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meghalnál a hazáér?

Meghalnál a hazáér?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
78%
Ha kitörne egy 3. világháború, és a tét a saját életem, a családom védelme, az otthonom védelme, és ahol lakom, ahol élek, ahol dolgozom, ahonnan a fizetést kapom, akkor igen, meghalnék a hazámért. Mert ha nem vagyok hajlandó megvédeni, akkor vajon egy háborúban kik és hol fogadnának be, melyik idegen nemzet segítene rajtam, amikor az is védi a saját hazáját ellenem? Egyáltalán nem egyszerű a kérdés! Könnyű kimondani, hogy nem halnék meg érte, de amikor egy háborúban azt látom, hogy más nemzet gyilkolja a saját nemzetemet, a saját családomat, akkor bizony, nincs olyan ember, aki erre közönyös vállrándítással nevetve azt mondaná, hogy engem ez nem érdekel. Valójában nem meghalni kell érte, hanem megvédeni ami a sajátunk, ami hozzánk tartozik, és ha ebbe véletlenül belehalunk, hát akkor legalább tudnánk, hogy jó célért vesztettük el az életünket. Előbb utóbb úgy is meg kell halni. Persze a cél az életben maradás, és a béke megteremtése.
2015. jan. 20. 01:10
 22/66 Rubicon87 ***** válasza:
76%

"És hidd el az ilyen kötelességük elől külföldre szökdösőket egy ország sem látná szívesen, sokkal valószínűbb hogy rövid úton kiadnának Magyarországnak."

Ez így konkrétan hülyeség.

2015. jan. 20. 01:32
 23/66 anonim ***** válasza:
79%

#20-nál van a pont.

Bár milyen nehezen is emésztik meg a kis álomvilágban élő 17 éves ősmagyarok!

2015. jan. 20. 03:05
 24/66 anonim ***** válasza:
71%

"Ha kitörne egy 3. világháború, "

Na az nem közelharc lesz, idióták!!!!

Ott az átlag civilnek semmi beleszólása nem lesz.

2015. jan. 20. 03:08
 25/66 anonim ***** válasza:
21%

,,jelenleg nincsen olyan vezető itthon akinek az érdekeiért én harcba szállnék"

azt hiszem az volt a kérdés hogy a hazért, nem hogy egy politikusért...

,,A hazám meghal én értem??Ugye nem, érdekli,hogy velem mi van?"

Nem tűnt fel hogy már haldoklik?

,,Azonban azok, akik (nem belekötve senkibe) úgy gondolják, hogy a haza mint fogalom egyet jelent az éppen regnáló kormánnyal és azt irányító személyekkel, azok keverik gizit a gőzekével. "

NA PONTOSAN EZ AZ!

Én igen.

2015. jan. 20. 03:20
 26/66 anonim ***** válasza:
88%

Akkor hajrá 28!

De mielőtt meghalsz a ki tudja miért, fogalmazd meg, hogy neked mi a haza. Csak úgy személyesen, a saját szavaiddal!

2015. jan. 20. 03:42
 27/66 Sertés ***** válasza:
86%
Hát, ez nagyon helyzet függő! Tényleg a hazáért igen, de hazafias retorikával palástolt sanda szándékokért, idegen érdekekért nem. Egyébként, a jelenlegi politikai és katonai vezetés akkora nulla, hogy "zseniális" ötleteik által még indokolt esetben sem. Inkább alapítanánk egy ütőképes partizán (terrorista?) csapatot a haverokkal.
2015. jan. 20. 04:45
 28/66 anonim ***** válasza:
100%

"Ha kitörne egy 3. világháború, "

"Na az nem közelharc lesz, idióták!!!!

Ott az átlag civilnek semmi beleszólása nem lesz."

Nem biztos. Lehet, hogy olyan lesz, mint a Mad Max film.

2015. jan. 20. 05:58
 29/66 anonim ***** válasza:
29%

Nem. Nincs hazám. Egy hely van, ahol élek, egy népcsoport, aminek a nyelvét beszélem.

Nincs olyan, hogy haza. Szabad emberek vagyunk mind, ott élünk, ahol alarunk.

2015. jan. 20. 08:44
 30/66 anonim ***** válasza:
72%
Nem.Már rég nem tudnának erre rávenni szép,hazafias énekkel....
2015. jan. 20. 10:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!