Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meghalnál a hazáér?

Meghalnál a hazáér?

Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 22:45
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 Körmendi Mátyás ***** válasza:
83%

Mármint a hazáér(t)?

Nem.

2015. jan. 19. 22:46
 2/66 anonim ***** válasza:
86%

ez így nagyon egyszerű megfogalmazás,mert egy háborúban a vezetőért harcolsz és a bajtársaidért.

jelenleg nincsen olyan vezető itthon akinek az érdekeiért én harcba szállnék.

nem harcolnék hazaáruló,urizáló sz@r emberekért.

2015. jan. 19. 22:51
 3/66 szántóvető ***** válasza:
74%
ezekért az emberekért akik ma Magyarországon laknak és a fideszre szavaznak?biztosan nem,értelmetlen halál lenne sajnos.
2015. jan. 19. 22:56
 4/66 anonim ***** válasza:
78%
Nem!
 5/66 anonim ***** válasza:
41%
Természetesen. Minden magyar ember meghalna.
 6/66 anonim ***** válasza:
75%
"haza ott van, hol jog is van, s a népnek nincs joga "
2015. jan. 19. 23:03
 7/66 anonim ***** válasza:
34%
A hazám meghal én értem??Ugye nem, érdekli,hogy velem mi van?
2015. jan. 19. 23:04
 8/66 anonim ***** válasza:
73%

Sajnos a katona életnek, illetve magának a katonai hivatásnak van egy szomorú részlete. Ha kell ők a semmirekellő, tolvaj ingyenélőkért ugyanúgy meghalnak, mint a rendes és jóravaló emberekért.

Azonban azok, akik (nem belekötve senkibe) úgy gondolják, hogy a haza mint fogalom egyet jelent az éppen regnáló kormánnyal és azt irányító személyekkel, azok keverik gizit a gőzekével.

Leszámítva az mi mint adott személyek által érzett vélt vagy valós sérelmeket bizonyos dolgok iránt, azért mégis csak sok olyan dolog van a mi kis hazánkban, amiért érdemes lenne harcolni.

Meg még valami a végére. Az emberiség történelme folyamán rengeteg olyan háború volt, ahol tömegével haltak meg azok akik élhettek volna, és maradtak életben azok akiknek meg kellett volna halniuk, mert felelősek voltak érte. Nem lehet kijelenteni hogy én csak akkor harcolok ha itt mindenki makulátlan életet él, mert ilyen nincsen. Mindig is mindenhol voltak szemét népségek akikért nem lett volna kár, és akikért rendes emberek adták az életüket. Ez sajnos kivédhetetlen.

Én, ha férfi lennék, lelkem rajta mennék. De nem vagyok férfi, bár azért van bennem erő :) de kicsi is vagyok, szóval nekem lehet nem vennék sok hasznomat :)

2015. jan. 19. 23:14
 9/66 anonim ***** válasza:
70%
az utolsónál a pont!
2015. jan. 19. 23:16
 10/66 Körmendi Mátyás ***** válasza:
36%

"Azonban azok, akik (nem belekötve senkibe) úgy gondolják, hogy a haza mint fogalom egyet jelent az éppen regnáló kormánnyal és azt irányító személyekkel, azok keverik gizit a gőzekével."

Kik is szavazták meg azt a bizonyos "éppen regnáló kormányt"?

Ja, hogy éppen azok, akikért meg kéne halnom?

Hát kösz, de nem. Ezt inkább kihagyom.

2015. jan. 19. 23:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!