1/11 anonim válasza:
Őszintén szólva csak azért nem, mert engem hidegen hagy a zsidó pártokrácia a zsidó demokráciával és a zsdó parlamenttel együtt.
2/11 anonim válasza:
Hiába vergődnek! Kivéreznek mint a disznó...
3/11 anonim válasza:
Hát nem. Ahhoz bíznom kéne a politikusokban és a médiában, de helyből úgy állok hozzá, hogy manipulálni próbálnak, nem hiszek én el nekik semmit, se ezt, se az ellenkezőjét. Mitöbb, nem is érdekel már mit mondanak, annyit hazudott mindegyik.
4/11 anonim válasza:
Őszintén?
Amit nem közeli barát/rokon ír,azt mind kitörlöm olvasatlanul.
5/11 A kérdező kommentje:
Engem se nagyon érdekel a politikai része, de az hogy szórólapot küldenek postán, interneten, telefonon hívogatnak, az eléggé irritál....
2010. febr. 7. 17:57
6/11 anonim válasza:
Ben tudom,hogy ez igaz-e?De a Fidesz pl.Veszprémben bocstotta el a neki nem tetsző pedagógusokat,és nálunk is lecserélte a nem Fidesze igazgatót.
Ezek alapján igaz is lehet.
A kéretlen levéllel kapcsolatban,nem kell megnyitni az ilyeneket,akárki küldi is!A telefont sem veszem fel,ha bármelyik párt keres.
7/11 anonim válasza:
Sziasztok!Teljesen egyet értek,szerintem mindenkit felháborít.De mind1ik megenged magának mindent.nincs is kire szavazni.Hogy válasszak a két rossz közül a jobbat?Ja és a jobbik párt is ezekhez sorolható,az sem különb csak még radikálisak is.És most komolyan nem poénnak szánom de csináltam egy blogot aminek a címe [link] én ezen az oldalon várom minden állampolgártársam hogy jöjjön el és fejtse ki véleményét,szoljon hozzá,szavazzon és írjon a fórumra avagy a hozzászólásban,mindenkit örömmel várok.Sziasztok
8/11 anonim válasza:
Bocs lemaradt a com!szóval [link]
9/11 anonim válasza:
Engem még soha nem keresett meg egyetlen párt sem telefonon/mobilon. Nem értem, miért?
Pedig én egy akkorát veszekednék velük, hogy az hihetetlen. :)
De nincs benne részem telefonban. Hmmmm....
Pedig gy elküldeném már mindegyiket a jó édes anyukájukba.
10/11 anonim válasza:
Délután Vona beszélt a telefonba engem ez háborit fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!