Abban az értelemben tényleg igazad van 2-es, hogy ugyan úgy nincs szociális érzéke, mint a gazdájának.
Én arra értettem, hogy igaza van, hogy rendesen felvázolta a helyzetet és bevallotta, hogy mi történik.
Rá írtam hogy téved nem az 1. hozzászóláshoz.
Ez a hozzáállás amit ő mutat bár őszintének tűnik, de inkább lenéző és általánosító a csodás összeesküvés elméletekben lehet hasonlókat olvasni (felső 10% offshore adócsaló....stb)
Hát hogy mondhatnak ilyet hogy az ország lakosságának az egyharmada elveszett és hogy a kormánylemond róluk csaka zért mert szegények.Ez felháboritó.Szegénységet nem válasszuk hanem kapjuk..Jól néznénk i ha pl Obama igy nyilatkozna h a hajléktalanokat az útszélén hagyjuk..meg is köveznék érte.Épitik aszegényeknek meg hajléktalanoknaka sátorvárosokat de épitenek könnyűszerkezetes házakat is a szociális programkaikon belül.Ezen kivül mivel alakosság lassan 70%-afrikai.Az otthon maradottkanak is épitenek házakat
méghozzás zsákokból az is amerikai ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!