A Jobbik is csak ígérget?
Elolvastam a programjukat (eddig nem igazán foglalkoztam politikával) és amiket írnak az véleményem szerint elhozná a mennyországot az országban.
Például ilyen hogy ingyenes mobil internet lesz... Ezt jónak tartom és talán ez az egyik legfontosabb pont amit kiemelnék és a javunkra válhat.

Miért megvalósíthatatlan?
Amúgy én csak ironikus voltam ha nem jött volna le, nyílván nem ez a legfontosabb.
Amúgy én már nem bízok meg Vona Gáborban sem. Éppen ma néztem meg Orbánt egy 1989-es felvételen, hogy nyilatkozott, egy teljesen normális ember volt, tele lelkesedéssel és pozitívitással, legalábbis ahogy nekem lejött, régen teljesen más ember volt. Félek hogy Vona Gáborral is ez fog történni.

Nálam a Jobbik akkor elvesztette a hitelességét, amikor kiderült Szegediről, hogy zsidó és utána még két-három hétig nagy kuss volt a dologról.
Egyébként valószínű, hogy csak ígérget.

"Elolvastam a programjukat (eddig nem igazán foglalkoztam politikával) és amiket írnak az véleményem szerint elhozná a mennyországot az országban. "
És ez melyik párt programjára nem igaz? Olvasd el Thürmerékét. Az alanyi jogon járó lakást és barátait. Na az tényleg mennyország.

Sajnos ahhoz hogy megvedd a szavazókat szükség van ilyen jellegű programra is.
Az ilyen Orbán is ilyen volt ezért Vona is ilyen lesz hasonlítás meg hülyeség.

Én meg felemelem 300 ezer Ft-ra a minimálbért és ingyenessé teszem péntekenként a sört :D Egy kormányprogramnak semmi jelentősége nincs.
Amúgy van pár dolog ami szimpatikus a Jobbikban, főleg ami az emberi normákat illeti, de amúgy szerintem a külpolitikájuk kész katasztrófa. Erős ellenzékként viszont szerintem kifejezetten hasznosak tudnának lenni.

Igen, az egész programja ígérgetés.
Jah nem, a nyugdíj pontoknál van 1-2 használható ötlet...De egyébként az egész program felsorolások halmaza forrásmegjelölés és megvalósítási mikéntek nélkül.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!