Szerintetek ér valamit Magyarországon a nép szava?
Nem annyira jól fogyó újság a Népszava. Na jó ez nem volt vicces...
A nép szava 4 évente ér valamit, a nép választja meg a vezetőit... Tessék az eredménye...
Nem is tudtam róla, hogy van ilyen, hogy lakásfenntartási támogatás. Valahogy örülni tudok csak annak, hogy végre egyszer a kormány egy retardált döntése nem befolyásol engem negatívan.
A betörés és lopást ez szerintem érdemben nem befolyásolta. Akik eddig csinálták (rezesék), azok eztán is fogják.
Azért nem ér semmit a nép szava, mert nem elég hangos!
Semmit nem fog tenni a kormány, amíg a tüntetők összetett kézzel ácsorognak az utcán és a parlament előtt.
akkor érne,ha nem csak a nyugdíjasok mennének el szavazni,mert a passzivitást az így ki lehet használni.
nem véletlen az,hogy amikor megkérdeztek egy híres diktátort,hogy mi a sikere a titka,akkor azt felelete-az emberek passzivitása.
az utcára félve kimenéstől meg nem kell tartanod,mert ha idáig fajulna a helyzet,akkor az amerikai hadsereg boldogan jönne ide "segíteni".
Mi szavazzuk meg, hogy kik vezessék az országot, "csak" ennyit ér..
Persze, lehet elégedetlenkedni egyes intézkedések után és azt mondani hogy diktatúra van, de nem lehet minden egyes javaslatot a nép akarata szerint elbírálni.. Egyszerűen ilyen nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!