Mi a véleményetek arról, hogy Vágó István belépett a Gyurcsány-pártba?
"Arra célzok, hogy nem tudok náci SS egyenruhában horogkeresztes zászlóval felvonulni az Andrássy úton és nem tudom megkérdőjelezni, illetve értelmesen kutatni a holokausztot"
Nem nem vonulhatsz fel. Ennek megvannak az okai amit itt kár is ragozni mivel vagy ismered őket vagy nem, vagy megérted vagy nem. És igen kutathatod. Persze akkor is az jönne ki hogy pár zsidóval bizony nem tudnak elszámolni a háború alatt. Na meg mi ez hogy értelmesen kutatni?
"Ettől függetlenül természetesen nem mondom minden magyarra azt, hogy nyilas"
Bocs hogy nem másoltam be a többit de csak a helyet foglalta volna és annyira nincs értelme újra ki legyen írva. Igen nem mondod, mivel a se**et csinálok a számból tipikus példája vagy. A te logikád szerint minden magyar nyilas mivel azt mondod minden zsidó egy patkány, gonosz, kapzsi stb... Na persze nem muszáj azt mondani hogy nyilasok, mondhatjuk azt helyette hogy kommunisták, mert ugye voltak magyar kommunisták is tehát kollektíve ezt is a magyarságra kell érteni. Persze ez csak akkor igaz ha követjük a logikád. Szóval mi legyen?
"Közben eszembe jutott egy konkrét példa, hogy szemléltessem...."
Igen, van ilyen is. Van aki foggal körömmel ragaszkodik a vallásához. Ez szerinted új? És mi van azokkal a keresztényekkel akik a saját fiukat tagadják ki a családból mert meleg? Akkor ennyit róluk is? Mármint igen mivel mind a két példában szereplő család idióta. De ez sem kimondottan zsidó szokás. Minden vallásban vannak ultrakonzervatív idióták.
"Harcoltak zsidók a háborúban? És? "
Na itt kicsit megakadtam. Nem tudtam hogy tényleg ilyen fogyatékosnak nézed a másikat vagy te magad vagy az. Pár hozzászólással ezelőtt ezt írtad:
"Én benne vagyok, és tudom (nekem is vannak zsidó rokonaim). Ezért mondom azt is, amit mondok. Az elsők akik elhagynák ezt az országot, ha valami történne, azok pont ők lennének"
Erre írtam én a fentebbi választ. Most komolyan nem látod az összefüggést a két mondat között? Mert ha akarod szívesen lemegyek az alapokig és az ABC-től kezdve magyarázom el az értelmét.
"De tudom, hogy mi az a demagógia és szándékosan használom, különben a lepontozáson kívül mindenki lesz*rná a véleményemet. Így meg talán egy kis reakciót is ki tudok csikarni belőletek."
Igen igen. Itt leírtad hogy a véleményed gyűlölködő. És csak azért írod a ez a sok maszlagot hogy tudj egy jó veszekedni. Hát itt vagyok. Hajrá. De szerintem nem véletlen hogy az emberek nem állnak le veled vitatkozni amikor finoman fejtegeted a kis rasszizmusodat. Ez csak azt jelenti hogy több normális él még az országban mint gyengeelméjű.
"18: Azért ez már eléggé dedós szint, már ne is haragudj. :D"
Hagyjuk már ez az álszent dumát. Mindenkivel a saját szintjén kell beszélni én csak ezt tettem.
Mindig voltak emberek,akik jól tudtak helyezkedni,jól el tudták magukat adni,családi hovatartozástól függetlenül.Ehhez még az intelligenciának sincs sok köze,sem annak,hogy értelmes-e valaki,csak zsigerből kell emberismerőnek lenni,mint a cigányasszonynak,aki Bonnban az utcán koldulva,karján a gyerekével -?- tizedmásodpercek alatt vált arckifejezést és nyelvet,attól függően,hogy kinek néz a szemébe,koldulás közben.Rettentő érdekes megfigyelni.
Biztos,hogy jó oka volt V.I.-nak,hogy azt tette,amit tett éppen akkor,amikor.Utólag kiderül,hogy volt;könnyen lehet,hogy semmi köze se GY.F.-hez,se a D.K.-hoz,semmi máshoz,csak saját magához.Ilyen a világ.
Mellesleg,tessék csak jól megnézni,nemcsak egyik,minden másik nemzetiség is jelen van mindenki családjában,csak van,amelyiket inkább elhallgatják,van amelyikkel büszkélkednek.Aki nem hiszi,nézzen utána,ha mer.
De belépet.
Én csalódtam Vágó úrban...
Keressetek rá fészen, "nemzeti nyugdíjas"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!