Mi a véleményetek arról, hogy Vágó István belépett a Gyurcsány-pártba?
8: Nem, csak a szólásszabadság nevében elmondtam. Probléma?
10: Ez nem idiótaság, vagy demagógia. Ha te elmennél egy idegen országba és ott belépnél a politikába, téged érdekelne az adott nemzet sorsa? Ugye, hogy nem. Ugyanúgy a zsidók is leszarják a fejünket, ezért is vannak tele a pártok velük.
Demagógia? Leszarom. Szólásszabadság van, úgyhogy elmondhatom.
Na, akkor gyerekek tegyük tisztába a dolgokat mert látom k*baszott nagy zűrzavar van a kis buksitokban.
1. Senki nem beszélt a szólásszabadságról, ezt már csak ti csaptátok hozzá. Hogy miért azt nem tudom, de az biztos hogy az ilyen ki p*csköszörűk szeretnek libsizni. A lényeg az hogy demagóg marhaság amit írsz. Elmondani elmondhatod és még büszkén is verheted rá a melled hogy te megmondtad a frankó. De ettől még demagóg marhaság marad attól pedig hogy ezt nem ismered fel és inkább zsidózól, libsizel egy jót te pedig egy szűklátókörű kis nímand leszel.
2. Ha én elköltöznék egy másik országba és ott élnék már egy ideje és ott is akarnék maradni igen is az adott ország érdekeit nézném, mivel ott nevelném a gyerekeimet, és ott élném le az életem is. Ergo ha az adott országnak szar valami akkor az nekem is szar. Gondolom ez nehéz felfogni. De persze ez nem is vág ide mivel Vágó Magyarországon, magyarként született? Lásd 3. pont
3. Vágó talán nem itt született?? Nem tartja magát magyarnak?? Ja igen, tudom van az országban pár olyan önjelölt "hős" mint ti akik eldöntik ki a magyar és ki nem.
+1 Nézzetek már utána a demagógia jelentésének mert látom lövésetek sincs róla.
14: Én tudom, hogy demagógia de írtam is, hogy leszarom. Manapság annyira trendi mindenkit nácizni, rasszistázni, hát gondoltam én is beszállok a buliba. Miért jöttem a szólásszabadsággal? Mert a lövöldözés óta ez is nagyon divatos lett. Természetesen az senkit sem zavar, hogy nincs szólásszabadság, de hőbörögjünk csak.
Nem szoktam libsizni, mert az lenéző lenne a valódi liberálisokkal szemben, mint Kossuth, vagy Széchenyi. Ez már ilyen kulturális marxizmus, vagy tudom is én, hogy mi.
De tudom, hogy mi az, hogy demagógia. Szerintem meg te nem tudod, hogy a zsidó, mint nép milyen mentalitással rendelkezik, hogyan gondolkodik. Én benne vagyok, és tudom (nekem is vannak zsidó rokonaim). Ezért mondom azt is, amit mondok. Az elsők akik elhagynák ezt az országot, ha valami történne, azok pont ők lennének. Régi magyar szóval élve, ők az igazi gyökértelen nemzet.
Szerintem Te használsz sértő kifejezéseket ránk
Nem vagy te olyan okos,meg intelligens mint aminek képzeled magad.
Azt hogy esetleg másnak más a véleménye mint neked láthatóan nem tudod elfogadni.
"Természetesen az senkit sem zavar, hogy nincs szólásszabadság"
Ahan persze, ezt jó páran elmondják, de senki sem fejti ki. Gondolom az ilyenek az zavarja hogy nem lehet mocskos zsidózni cigányozni tévében, rádióban. Ha nem így van akkor világosíts fel hogy mire gondolsz.
Micsoda érv, vannak zsidó rokonaid és egyből véleményt mondasz egy nemzetről. Gratulálok. Akkor ha ilyen logikával nézzük a magyarok mind nyilasok, mivel volt pár köztünk akik szívesen lődözött embereket a Dunába? Nem így van?
Mellesleg nem 1 zsidó halt meg például az 1 világháborúban úgy hogy közben magyar egyenruhát viselt ahol védte az országot ami a jelek szerint nem akarta befogadni. Persze gondolom ez nektek csak smafu.
A demagógiára visszatérve, nem szerintem nem tudod a jelentését, mivel ha tudnád nem írnál ilyeneket.
"Szerintem Te használsz sértő kifejezéseket ránk
Nem vagy te olyan okos,meg intelligens mint aminek képzeled magad.
Azt hogy esetleg másnak más a véleménye mint neked láthatóan nem tudod elfogadni."
Jajj de kis aranyos. Nagyon buta vagy igaz? Hüpp hüpp bánt a bácsi pedig én csak zsidózom egy jót. Na kb így állsz hozzá te. Az hogy valakinek más a véleménye nem ugyan az mintha valaki kollektív elítél egy népet, patkánynak árulónak stb nevezi őket.. Persze ez is egy vélemény de akkor ne háborodj fel ha neked támadnak.
Meg mi ez a terelés az intelligenciával kapcsolatban. Senki nem mondott róla egy szót sem. Szorítkozzunk a lényegre.
kik is voltak hatalmon a proletárdiktatúrában?A Rákosi rendszerben?
Köztudott hogy a vezetők döntő része zsidó volt..
Irtották is a magyarokat rendesen...ja hogy ezekről nincs majdnem megemlékezés mint a holocaustról...
Had fájjon nekem jobban Recsk mint Auswitz...
Már ha tudod mi volt Recsken..
17: Arra célzok, hogy nem tudok náci SS egyenruhában horogkeresztes zászlóval felvonulni az Andrássy úton és nem tudom megkérdőjelezni, illetve értelmesen kutatni a holokausztot (természetesen nem szeretnék felvonulni, de remélem érted, hogy mire gondolok).
Az én dédimet nem lőtték a Dunába, csak elvitték és vallaták, aztán kivégezték. Ettől függetlenül természetesen nem mondom minden magyarra azt, hogy nyilas. Ugyanakkor ahány zsidót ismerek, azok mind utolsó senkiházi szemétládák, egytől egyig. Lehet, hogy ugyanúgy, ahogy a cigányok között, úgy közöttük is vannak korrekt emberek (sőt, valószínű, hogy még nagyobb is az arányuk); de ettől függetlenül én azt mondom, hogy aki részt vesz a politikában, abban nem lehet megbízni.
Közben eszembe jutott egy konkrét példa, hogy szemléltessem. Az egyik viszonylag közeli rokonom keresztény magyar és összeházasodott egy zsidó nővel, aki nagyon gazdag családból származik. Erre mi történt? A nő családja kitagadta őt és később az sem zavarta a kedves apukát (aki amúgy az egyik országos szakszervezet vezetője ráadásul, ha jól hallottam), hogy a kedves lánya és családja éhezik már, mert a törlesztőrészletek megemelkedtek, nincs már pénzük semmire és örülnek, hogy van két lyuk a fülükön. Nem tett semmit, hogy segítsen nekik. Csak azért, mert hozzáment egy keresztény fas zihoz. Ennyit róluk és ezért sem számítok tőlük semmi jóra.
Harcoltak zsidók a háborúban? És?
De tudom, hogy mi az a demagógia és szándékosan használom, különben a lepontozáson kívül mindenki leszarná a véleményemet. Így meg talán egy kis reakciót is ki tudok csikarni belőletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!