Magyrországon lenne valami, ha a Hahota vagy a Füles lehozna egy Mohamed karikatúrát?
Nem lenne.
Itt nagyon kevés a muszlim, akik meg vannak azok meg nem olyanok, hogy felkapják a vizet emiatt.
Ellenben egy másik szemita nép lehet kiakadna, ha róluk csinálnának karikatúrákat.
Mellesleg, Hamburg az Németország "Malmöje", tele van muszlimokkal az a város.
HAHOTA!
Ezen nöttem fel!
Ebdo leQQQá!
A Hahota karikatúrákat közől egy humor lap, nyílván nem a Magyar Nemzetben adnának le karikatúrát :D
Az alkaida is delegált terroristákat Afganisztánból New Yorkba, akkor az IS miért ne Bp-re? Nem hiszek, abban a nem él itt muszlim soviniszta dumában
Mindenhol a világon lesz valami balhé, ha kiadnak valami Mohamedes cuccot, akkor itt is lenne. De mi? Kis ország vagyunk
Én csak a Móriczkára emlékszem, amikor pár éve lehoztak cigányokat gúnyoló képregényeket és egyből betiltották az egészet.
Ettől függetlenül akiket én ismerek muszlimok, nem fognak balhézni... Az egyik egy egyetemi tanár, a másik meg egy mérnök. Kis ország vagyunk, kevés bevándorlóval.
Hahota meg a Füles, lol?
Lemaradtál a nyolcvanas években, bszod?
Van még Hahota?
A Füles meg rejtvényújság, mi köze a karikatúrákhoz? Nézz bele egybe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!