Gáz hogy pár oldal Mein Kampf olvasás után elkezdett megfogalmazódni bennem egy Magyar Árja példabeszéd bennem?
Csak mert ez a könyv fel ébreszetette bennem a hazaszeretetem és azt hogy mennyire de nem szeretem az etnikumokat.
Sokkal nehezebb lenne Magyar Állampolgárságit szerezni mint eddig. Nem szabad engedni eladni az országot. Vissza kéne hozni a sorkatonaságot, a magyar katonákat nem szabadna kivinni külföldre. Magyarországot CSAK MAGYAROK éljék!
Szerintem is uncsi könyv.
Csak mindenkit elkap a Hév, hogy jaj Hitler könyve.
Aztán, egy dögunalmas olvasmány.
,,Akik bevándorlóként bejönnek ide Magyaroszágra kirónék rájuk Bevándorlási adó meg Etnikumi adó
Nehogymár a Magyar embernek kelljen utánuk fizetnie
a és Rengeteg más adót el lehetne törölni "
Ha azt akaorod hogy magyarországon csak magyarok éljenek, akkkor hogy akarod fenntartani az államot a bevándorlók adójából?
"Én azt akarom hogy ebben az országban végre Rend és Egyetértés legyen jelen ne pedig szitkozódás, és gyűlölködés!"
Nem kell a magyaroknak etnikum ahhoz, hogy szitkozódás, gyálölködés és széthúzás legyen.
Megtesszük mi azt egymás között is. Arról nem is beszélve, hogy - többek között - a sok hódítás és elnyomás miatt nagyítóval sem találnál száz olyan embert, aki "igazi" magyar. Közismerten kevert nép vagyunk, lámpással sem találsz olyan embert, aki teljesen "Árpád apánk" véréből származik.
Akkor pedig milyen kritériumok szerint döntenéd el, hogy ki marad és kinek sipirc? Kikből toboroznád azt a "hadsereget"?
"tegnap 22:03"
Pár embernek akkora szája van hogy bevándorlók így meg úgy, persze ha a magyarok mennek ki külföldre az nem baj, mi megérdemeljük, de más népek túl alantasak hozzá. Mi ez a duma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!