Most komolyan ez lesz?
Tegnap kétszer hívott Bokros, ma a FIDESZ, tegnapelőtt meg kétszer egy helyi MSZP-s képviselő. Nem lehet ezt valahogy?
Ne értsetek félre nem akarok senki ellen kampányolni csak nem szeretem, hogy ilyen módon traktálnak.
Engem csak az zavar, hogy bárki, bármivel zavarhat az otthonomban akkor is, ha én nem akarom. Mindíg az a válasz, hogy lehet titkosítani a telefont.
Egyébként hihetetlen, mennyire jól megy ennek az országnak, hogy embereket azért fizetnek, hogy másokat zaklassanak. Elképzelem, hogy az asztalon a telefonkönyv, vagy valamilyen telefonjegyzék, amit nem tudom, hogy honnan szereznek meg ennyien, és valakinek az a feladata egész nap, hogy egyenként tárcsázzon. Persze az is lehet, hogy az egészet már automatizálták, ember sem kell a tárcsázáshoz, gombnyomogatáshoz, csak egy jó informatikus.
Egyébként igen ez lesz, vagy meghallgatod, vagy lacsapd a telefont.
Engem éjjel 11-kor hívott gordonka, nővéreméket pedig tegnapelőtt bokros, szintén alvásidőben (éjfél körül)
Ez azért elég undorító... :/
10:46-s voltam:
Az imént meg a fidesztől hívtak.
(de legalább nem éjjel.. :) )
Vajon ki lesz a következő? Vona? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!