Mikorra fogynak el vagy kerülnek nagy kisebbségbe a magyarok magyarországon?
Ha már a statisztikákkal jöttök, akkor közölhettétek volna a fő adatot ami minden demográfiai statisztika épül...
2010-es hivatalos népszámlálás szerint: magyarok: 10,012,000 fő, cigányok: 315,583 fő. Magyar népességhez mérve a cigány etnikum 3,15%, német etnikum 185,696 fő, 1,85%
egyrészt nincsen 2010es hivatalos népszámlálás csak 2011.
Másrészt abban meg lehetett jelőlni kettős identitást is, ebből következik hogy (ha a nem nyilatkozókat is ide számoljuk) akkor magyarnak 98% (kb 9millio 700 ezer) vallotta magát, cigánynak 3,5, és csak ezután jön a többi nemzetiség. Nem lehet tudni hogy mennyien vallottak cigány és magyar identitást is.
És amugy 1millió300ezer ember nemnyilatkozott, valószínű többnyire magyarok, de nemtudni biztosan hogy mind-e.
Tehát a magyarok száma 8,4 milliótól 9,7 millióig terjedhet, cigányok száma most mégbizonytalanabb mint eddig.
12-es, köszi, igen igazad van félre ütöttem (2011).
A másikban is igazad van, természetesen pontosan nem lehet tudni menyien is vannak, de az biztos, hogy fél milliónál nincsenek többen szerintem, habár néha úgy tűnik mint ha 5 millióan lennének. Én csak a hivatalos stat. eredményeket közöltem, mert láttam ezeket a fő adatokat elfelejtették leírni.
13-as, erőszakkal nem mész semmire, erőszak erőszakot szül, tisztában vagyok hogy a cigányok többsége, (nagyon nagy tisztelet a kivételnek) erőszakos, jászsági voltam tudom jól hogy milyenek is, azt tudom, hogy erőszakkal bezárni nevelőintézetekbe elszakítani a családjuktól felesleges, mivel úgy nevelkedtek amit láttak a szüleiktől, integrálásukra, a normális civilizált nevelésre, ahogy említetted oktatás, munka, normális tisztességes élet és értékrendre..stb erre sajnos csak egy megoldás van és az pedig a generációs lecserélődés, a mostani generációval nem lehet megváltoztatni, mert mint írtam úgy nevelkedtek fel ahogy... a jövő generációt kell megváltoztatni ahhoz, hogy a cigányság integrálódni tudjon de legalább is ne legyen agresszív, a fő kérdés, hogy hogyan lehet ezt elérni. A mai generációval nem lehet megváltoztatni.
A másik amit én tapasztaltam még a jászságban, de biztos vagyok abban, hogy más hol is van ilyen, az pedig, hogy a cigányokkal együtt "lógó" magyar gyerekek szintén elcigányosodnak, átveszik az életformájukat a viselkedésüket..stb én ezt láttam anno az iskolában.
,,ha elzárnák a pénzcsapot akkor tömegesen halnának ki főleg a 10 gyerekesek."
Valami ilyesmi, de nem szószerint. Megoldanák ők. Vagy csövesek lesznek, vagy elköltöznek. De szerintem a legtöbben azért elkezdenének valamit dolgozni. Ha meg nem... hulljon a férgese..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!