A Strabag céggel miért van ennyi baj Magyarországon?
Ez a cég az MSZP-vel meg a Fidesszel is összefolyik.
Nem is olyan régen a Magyar Nemzet című lapot is Strabag nemzetnek csúfolták páran.
De, az MSZP-nek meg az SZDSZ-nek is dőlt a pénz a Strabagtól.
A Strabag igazából egy osztrák cég,Ausztriában is befolyásosak, sok állami megrendelést kapnak.
Például vasút építés:
Vasútállomás:
Illetve, az új bécsi főpályaudvar építésében is részt vettek.
Így cakompakk 970 millió euróba került.
Oké, és mi a baj velük? Mert én velük dolgozom, és semmi baj nincs velük, nem tapasztaltam. Fizetés rendben, alvállalkozòkat is fizetek rendesen, embereiknek is rendben van a fizetésük, stb. Osztrák-orosz cég révén itt kapunk normális fizetést időben, nem úgy mint a kis magyar cégeknél, ahol nem kapod meg a fizetésed erre-arra hivatkozva, aztán mehetsz a sòhivatalba panaszra, mert a munkaügyi bíróság holmi pár százezer forintért nem hajlandó egy lapot sem arrébb tenni. Én is dolgoztam olyan magyar cégnek, ami már a csőd szélén állt, meg már egy ember végezte 3 ember munkáját, stb. Itt nincs ilyen.
Hogy Lölőé-e? Igen, részben. De hála az égnek nem kis csóró magyar cég, ahol kétes a kifizetés, meg igazából minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!