Miért nem Novák Előd a Jobbik elnöke?
"akkor most a Jobbik igazán erős párt lenne"
Van 1 millió szavazójuk.
Szerinted ez nem erős?
Ezt is mind szinte 0 reklám és 0 médiaszerepléssel.
"A Jobbik a teljes népesség körében 17, az MSZP 7, a DK és az LMP 5-5, az Együtt 2 százalékon áll. A PM támogatottsága e körben az 1 százalékot sem éri el.
A potenciális szavazók közül 40 százalék választaná a Fidesz-KDNP-t, 24 százalék a Jobbikot, 12 százalék az MSZP-t, 9 százalék a DK-ra, 8 százalék az LMP-re voksolna"
4:
Pontosan hol örülnek annak, ha civileket gyilkolnak a terroristák? Ez pont izraelre vonatkozik, amikor is a domboldalakról nézik a gyerekek is és tapsolnak, amikor Gázába becsapódik egy rakéta.
És miért lenne a kuruc.info szerkesztője Novák Előd? Ki vallotta be? te? Ha spekulálunk, akkor spekuláljunk, és én meg azt mondom, hogy te vagy az egyik szerkesztő, ennek ugyanannyi valóságalapja lenne, mint amit te is mondtál.
"És miért lenne a kuruc.info szerkesztője Novák Előd? Ki vallotta be? te?"
Azt, hogy szereksztő volt-e vagy sem, azt nem tudom, de közölt tartalmakat rajta, ezt ő maga mondta: [link]
De a videóban is elhangzik, ezt senki nem is kérdejelezi meg már évek óta, nem tudom mi oly meglepő benne.
Azért, mert Novák Előd egy 40 kilós, idegesítő, nyomorék ripacs.
Senki nem szavazna a Jobbikra, ha olyan elnöke lenne, akit általános iskolában mindig vertek a többiek, de nem pusztán csak a zsebpénzéért, hanem azért is, mert egy ilyen golyófejű, nyápic hülyegyereket már magában élvezet ütni.
7:
Ne magadból indulj ki. Attól még, hogy te kis nyurga vagy és vernek az iskolában, az nem azt jelenti, hogy minden sovány embert vertek. Főleg úgy, hogy Novák Előd egy nagyon népszerű figura volt a gimnáziumban. Egy osztályba járt egyik egyetemi tanárommal, és egyébként Steinmetz Barnabás Olimpiai bajnos vizipólóssal is, és nagy haverok voltak végig.
Szóval megint csak az üres szavak hangoztatása megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!