Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem Novák Előd a Jobbik...

Bob76xd kérdése:

Miért nem Novák Előd a Jobbik elnöke?

Figyelt kérdés
Ha Novák Előd lenne a Jobbik új elnöke, akkor most a Jobbik igazán erős párt lenne, mondja az ismerőseim. Novák Előd egy erős ember, aki nem tűri, hogy a magyarokat bántsák a bűnözők. Igaz hogy a magyarok is bűnöznek, de nem úgy mint a cigányok. Én ezt nem rasszizmusból mondom, csak nekem elegem volt az egész politikából! Én nem támogatom azokat a bűnözőket, akik csak az idős embereket verik meg és kirabolják őket. Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc tönkre tette az országot, és még nekik áll följebb a végén ? Nekem baromira elegem lett az egész világból, mert az emberek fele lop, csal, hazudik, hamisít és gyilkol, én rendesen dolgozok és tanulok Lengyelországban, de néha hazajövök a szüleimhez és a barátaimhoz. Szóval, miért nem Novák Előd a Jobbik elnöke ?
2015. jan. 9. 11:38
 1/8 anonim ***** válasza:
2015. jan. 9. 11:46
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

"akkor most a Jobbik igazán erős párt lenne"

Van 1 millió szavazójuk.

Szerinted ez nem erős?

Ezt is mind szinte 0 reklám és 0 médiaszerepléssel.

"A Jobbik a teljes népesség körében 17, az MSZP 7, a DK és az LMP 5-5, az Együtt 2 százalékon áll. A PM támogatottsága e körben az 1 százalékot sem éri el.

A potenciális szavazók közül 40 százalék választaná a Fidesz-KDNP-t, 24 százalék a Jobbikot, 12 százalék az MSZP-t, 9 százalék a DK-ra, 8 százalék az LMP-re voksolna"

2015. jan. 9. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Azért értek el legalább ekkora népszerűséget, mert nem Novák áll a párt élén és képesek voltak egy nem túl szelsőséges hangot megütni, amivel sok MSZP-ből és Fideszből kiábrándult szavazót meg tudtak fogni. Novák színvonalon kb. 7-8% körül kergetőznének az MSZP-vel és a belőle kiszakadt törmelékkel.
2015. jan. 9. 11:55
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Novák Előd egy karrierista pötsch. A Jobbikosok közül is a legroszzabb, bevallottan köze volt/van a kuruc.infohoz, ahol azon újjonganak, ha civileket gyilkolnak a terroristák.
2015. jan. 9. 11:56
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

4:

Pontosan hol örülnek annak, ha civileket gyilkolnak a terroristák? Ez pont izraelre vonatkozik, amikor is a domboldalakról nézik a gyerekek is és tapsolnak, amikor Gázába becsapódik egy rakéta.

És miért lenne a kuruc.info szerkesztője Novák Előd? Ki vallotta be? te? Ha spekulálunk, akkor spekuláljunk, és én meg azt mondom, hogy te vagy az egyik szerkesztő, ennek ugyanannyi valóságalapja lenne, mint amit te is mondtál.

2015. jan. 9. 14:12
 6/8 anonim ***** válasza:
71%

"És miért lenne a kuruc.info szerkesztője Novák Előd? Ki vallotta be? te?"

Azt, hogy szereksztő volt-e vagy sem, azt nem tudom, de közölt tartalmakat rajta, ezt ő maga mondta: [link]

De a videóban is elhangzik, ezt senki nem is kérdejelezi meg már évek óta, nem tudom mi oly meglepő benne.

2015. jan. 9. 14:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Azért, mert Novák Előd egy 40 kilós, idegesítő, nyomorék ripacs.

Senki nem szavazna a Jobbikra, ha olyan elnöke lenne, akit általános iskolában mindig vertek a többiek, de nem pusztán csak a zsebpénzéért, hanem azért is, mert egy ilyen golyófejű, nyápic hülyegyereket már magában élvezet ütni.

[link]

https://www.youtube.com/watch?v=I3epVDyRDoc

2015. jan. 11. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:

7:

Ne magadból indulj ki. Attól még, hogy te kis nyurga vagy és vernek az iskolában, az nem azt jelenti, hogy minden sovány embert vertek. Főleg úgy, hogy Novák Előd egy nagyon népszerű figura volt a gimnáziumban. Egy osztályba járt egyik egyetemi tanárommal, és egyébként Steinmetz Barnabás Olimpiai bajnos vizipólóssal is, és nagy haverok voltak végig.

Szóval megint csak az üres szavak hangoztatása megy.

2015. jan. 11. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!