Mi lesz azokkal az emberekkel akik általában tescoba járnak vásárolni? És az ott dolgozókkal?
Pl a városunkban az emberek egy jelentős része ide jár és akár a mi üzletünket is bezárhatják, mivel már korábban is volt költséglefaragás, mert nem volt nagyon nyereséges. Viszont az emberek általában itt vásárolnak, ugyanis ez az egyetlen ilyen nagy üzlet a városban ahol szinte mindent megtalálunk és az árak még mindig jobban mint sok másik üzletben a városban. Ugyanakkor a többiben is akkor mentek kicsit lentebb az árak mikor a tesco a városunkba jött.
Úgy tűnik hogy a magyar imádja lerombolni azt ami kiépült, ami jó, ami bevált. Így volt a szocializmus végén is, amikor jól fizető és jól termelő munkahelyek szűntek meg. Vagy kiválóan termő Starking alma erdőt vágtak ki.
Vasárnaponként a kisebb alapterületű boltokban tolongva nem fogja olyan jól érezni magát a vásárló. Automata pénztár, automata ajtó ott nem lesz, legfeljebb a huzat automatikusan kinyitja a trehányul karbantartott ajtót.
Itt a bp.-i Bajcsy-Zs. utcában található Lidl-ben a BELÜKET kihajtják az alkalmazottaknak. Rendszeresen látom, ki vannak, mint az állat. Ez sem különb az összes többitől, és eléggé kurvul elfelé. Egyre több a ruha, stb. Minden csütörtök reggel olyan, mint egy piac, nyuggerek ott várják reggel 7-kor h nyisson a bolt az új akciókkal, mennek turkálni, el se férsz tőlük. Holott a prémium szarságainak az ára az eget csapkodja, ők sem olyan olcsók ám.
Nem mellesleg, szeretem a péksüteményeit. Annak ellenére, hogy bármi új jön be, az már egyik sem 99 Ft, meg lehet nézni.
Ja igen Lidl. Nekem is dolgozik ismerősöm és elég jól keres. Kifizetik a túlórát + a nyáron a cég elvitte őket a balcsira.
Emellett a Lidl rendelkezik a legjobb minőségbiztosítással és egy csomó olyan termék kapható ott, ami sehol máshol. Pl a chipseik, gumicukraik isteniek
Nem kellett volna beleavatkozni például vasárnapi boltbezárással a boltok dolgaiba. A vásárlók el tudják dönteni hogy melyik bolt forgalmát növelik és melyiket nem. Ha a vásárló nem lenne elégedett a vasárnap vagy nonstop nyitva tartó külföldi tulajdonú boltokkal, akkor magyar boltokban tolonganának és nem pont vasárnaponként lenne a legnagyobb forgalom a külföldi tulajdonú nagyáruházakban. Vasárnap szabad a legtöbb vásárló.
Ez jelentős bevételkiesést is fog okozni az érintett boltoknak és további munkahelyek megszűnésével fog járni.
Majd akkor lesz nagy gáz,ha az össze uniós támogatást megvonják tőlünk,az ilyen szabad verseny ellenes törvények miatt.
Üdv a középkorban.
És amikor még sem tecsó, sem ósán nem volt, akkor hova jártak?
Nem lenne olyan nagy hülyeség ez a vasárnap csak az dolgozzon, akinek nagyon olyan a munkája dolog, csak hát az egyéb körülmények
# 16: Hogy hova jártunk a Tesco meg az Auchan előtt? Megmondom! 50-100 nm-es kis lyukakban, ahol semmi választék nem volt, a legtöbb friss árú (kenyér, zöldség ha volt) estefelé már elfogyott, a legtöbb helyen 6-kor volt a záróra, és nem volt semmiféle ár- sem minőségi verseny. Meg tudod ezt nézni akár a Szomszédok sorozat 90-es években készült darabjaiban is. Kérek egy kenyeret, 2 doboz joghurtot, egy kiló lisztet és egy zacskó tésztát! Az nem volt kérdés, hogy milyet, mert mindegyikből csak egyféle volt. Akkoriban is volt már a legnagyobb városokban pár nagyobb hely, de azok sem közelítették meg sem területben, sem választékban egy mai átlagos Tesco vagy Auchan kínálatát.
Most miért kell ezt megint erőszakkal visszahozni? Ettől lesz nekünk jobb, ez a nemzeti érdek? Fenét, Orbán és pár haverja érdeke! És sokan még mindig benyalják a hozzáadott ájtatos dumát!
Hova fog menni a nép nyáron, ha 38 fokos hőség lesz vasárnap.
Vagy, ha 8 fok van a lakásában és fölmelegedne egy kicsit.
Vagy, ha a családon belüli erőszak miatt kimozdulna kicsit otthonról, de pl esik az eső?
Jaa, hát a templomba!
12:48 Egyrészt ezeket nem teljesen zárják be, hanem csak vasárnap nem nyitnak. Másrészt Európa számos országában jelenleg is ez a helyzet. Nem régen, hanem ma.
Tavaly (2014) volt, hogy elszakadtam a többiektől, s egy áruház parkolójába álltam volna félre. Nem hogy az üzlet zárva volt, de még a parkolót is sorompó zárta.
Én az osztrákoknál még füvet nyíró embert sem láttam a kertjében vasárnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!