Igaz az, hogy 2010 június negyedikén lejár trianon 90. éve és ezzel a szerződés felbomlik újratárgyalják?
"tökmindegy hány száz év lenne, kötelességünk"
Támadd már meg a környező országokat, de egyedül.
"Rózsadombi értelmiség" :D Ennyi van a vágólapodon, dák harcos? :D
Csak úgy megsúgom, Borsodban lakom, ráadásul vidéken :D szóval jó régóta nyitott ajtókat döngetsz, de igazad van, RÁSZISTÁ vagyok :DDD
Nem megy ez neked, de nagyon nem, ahogy más se ment idáig :) a paradicsomleves minálunk NEM piros tányérból és forró vízből áll, mint nálatok :D
Borsod megye? Tupi? Akkor jo. Ez mindent megmagyaraz:) Lehet az utcadon kellene szetnezni elobb.
"Támadd már meg a környező országokat, de egyedül."
Én egy szóval nem mondtam h meg kell támadni, hiszen mivel???
Azt mondom, hogy résen kell lenni, és amint politikai helyzet adódik ki kell használni.
mikor fogunk végre leszállni a trianon témáról??
ujra tárgyalják és nem fognak határokat módositani... az ott élők ugy születtek hogy ök románok,szlovákok,szerbek vagy mittomén... most visszacsatolnák hozzánk szted nem lázonganának? nem szidnák a mi nagy hazafiaink öket h büdös románok,szerbek "szlotákok"? dehogynem.. akkor meg minek akarjátok visszakapni?...pf szánalom
16:39
Te marha nagy tévedésben vagy. Én szlovákiai magyar vagyok. Nem szlováknak születtem, hanem magyarnak. Az összes ismert ősöm magyar volt és az unokáim is azok lesznek ( ha lesznek persze). Én szégyellem magam a magyarországi, hozzád hasonló ostobák miatt.
" Borsodban lakom, ráadásul vidéken :D "
Borsodban hol van az a raadasul videk? Vagy Bp atkoltozott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!