Igaz az, hogy 2010 június negyedikén lejár trianon 90. éve és ezzel a szerződés felbomlik újratárgyalják?
Üdv. Erről én is olvastam valahol, hogy van egy ilyen határidő ami után nem felbomlik, de újra kell tárgyalni.
Viszont még ha el is jön ez az idő kizártnak tartanám, hogy valami változzon:( talán csak a magyar lakta részek...
De ezek inkább szerintem már csak álmok maradnak, mert 90 éve teljesen elintézték nekünk ezt...
"Hogyan gondol valaki is olyan agyament marhaságot el hogy a környező országok egy négyzetméter területet is átadnának?"
Izrael
Ha jól emlékszem:Az 1975-ös Helsinki Záróokmányt aláíró országok deklarálták a mindenkori határok sérthetetlenségét.
Ezt az okmányt az európai országok-köztük mi is-aláírták.
Innentől kezdve nincs miről beszélni.
ma 15:05
remelem nincs beloled sok!
évszázadokba kerülne amíg fölzárkóztatnánk ezeket a régiókat a civilizált emberi létformához.
Budapesten es 1-2 nagyvaroson kivul MO-ot irtad korul, te kis rozsadombi ertelmisegi.
14:39
rosszul tudod, a trianoni béke egy aláírt okmány aminek felülvizsgálási határideje van.
15:00 A helsinki záróokmányt 1975-ös aláírása óta országok tűntek el és alakultak meg európában: eltűnt pl jugoszlávia, szovjetunió, és alakult pl koszovó, és a többi utodállamok. Az egyezményben az van megfogalmazva, hogy erőszakosan nem lehet változtatni a határon, tehát pl mi nem vehetnénk el hadsereggel(ha lenne) erdélyt, de ha megegyeznénk az oláhokkal, hogy megkapják helyette a k*rva anyjukat akkor az oké,
15:05: tökmindegy hány száz év lenne, kötelességünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!