Jobbikos szimpatizánsok : Mit szóltok ahhoz, hogy Hitler zsidó volt?
A Jobbik erősen antiszemita jellegű párt, ezt állítják szakértők, ennek ellenére nagyon közkedvelt körükben a zsidó származású Hitler. Mégis mi az oka ennek ? [link]
2 dolgot jegyeznék meg, mint Jobbik szavazó:
1: nem érdekelnek a zsidók. Én nem vagyok az, ugyanannyi joguk van élni mint nekem, amíg nekem nem ártanak, addig csinálják amit akarnak ( és ha ártanak is, nem az összeset fogom utálni, hanem azt aki ártott nekem ).
2: nem érdekel Hitler. Nem érdekelnek a rasszisták és az antiszemiták. Én nem vagyok az, nekik szívük joga annak lenni. Amíg nekem nem ártanak, csináljanak amit akarnak.
Nem volt zsidó, itt az idézet wikipediáról:
"Nazi official Hans Frank suggested that Alois's mother had been employed as a housekeeper for a Jewish family in Graz, and that the family's 19-year-old son Leopold Frankenberger had fathered Alois.[7] No Frankenberger was registered in Graz during that period, and no record has been produced of Leopold Frankenberger's existence,[8] so historians dismiss the claim that Alois's father was Jewish."
Innen van idézve:
Jah és valaki azt mondaná hogy áh, wikipedia, oda mindenki azt ír amit akar - tessék megnézni a hivatkozást hogy honnan származik a cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!