Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikos szimpatizánsok : Mit...

Jobbikos szimpatizánsok : Mit szóltok ahhoz, hogy Hitler zsidó volt?

Figyelt kérdés

A Jobbik erősen antiszemita jellegű párt, ezt állítják szakértők, ennek ellenére nagyon közkedvelt körükben a zsidó származású Hitler. Mégis mi az oka ennek ? [link]

[link]

2015. jan. 4. 20:48
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
86%
Hitlr természetesen nem volt zsidó, de ha az is lett volna, ő lett volna a legjobb zsidó, igazi nagy, dicsőséges ember volt.
2016. febr. 1. 17:42
 32/52 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező biztos csak provokálni akar nem hinném, hogy létezik ilyen ostoba ember.
2016. febr. 1. 17:46
 33/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiderülne, hogy zsidó, akkor valószínűleg a holokauszt csak egy zsidó népen belüli belvillongássá fokozódna le.
2016. febr. 4. 18:44
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,hogy a Jobbik szimpatizánsok mit szólnak,de úgy látom,idővel mindenkiről "kiderül",hogy zsidó.
2016. márc. 30. 20:01
 35/52 anonim ***** válasza:
100%

2 dolgot jegyeznék meg, mint Jobbik szavazó:

1: nem érdekelnek a zsidók. Én nem vagyok az, ugyanannyi joguk van élni mint nekem, amíg nekem nem ártanak, addig csinálják amit akarnak ( és ha ártanak is, nem az összeset fogom utálni, hanem azt aki ártott nekem ).

2: nem érdekel Hitler. Nem érdekelnek a rasszisták és az antiszemiták. Én nem vagyok az, nekik szívük joga annak lenni. Amíg nekem nem ártanak, csináljanak amit akarnak.

2016. márc. 30. 22:55
 36/52 anonim válasza:
76%

Nem volt zsidó, itt az idézet wikipediáról:

"Nazi official Hans Frank suggested that Alois's mother had been employed as a housekeeper for a Jewish family in Graz, and that the family's 19-year-old son Leopold Frankenberger had fathered Alois.[7] No Frankenberger was registered in Graz during that period, and no record has been produced of Leopold Frankenberger's existence,[8] so historians dismiss the claim that Alois's father was Jewish."

Innen van idézve:

[link]

Jah és valaki azt mondaná hogy áh, wikipedia, oda mindenki azt ír amit akar - tessék megnézni a hivatkozást hogy honnan származik a cikk.

2016. márc. 31. 14:38
 37/52 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert köztudott, hogy a Jobbikosok közt sok a szélsőséges, antiszemita és ők nem gondolkodnak el az antiszemitizmusok felülvizsgálatán, amikor látják, hogy legnagyobb vezérük is zsidó volt?
2016. jún. 26. 13:35
 38/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha Hitler zsidó volt, akkor Jézus Krisztus néger.
2016. jún. 26. 15:34
 39/52 A kérdező kommentje:
Jézus krisztus is zsidó volt.
2016. jún. 27. 15:27
 40/52 anonim ***** válasza:
88%
Nem érted a hasonlatot. Jézus nem volt néger és Hitler sem volt zsidó.
2016. jún. 27. 15:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!