Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikos szimpatizánsok : Mit...

Jobbikos szimpatizánsok : Mit szóltok ahhoz, hogy Hitler zsidó volt?

Figyelt kérdés

A Jobbik erősen antiszemita jellegű párt, ezt állítják szakértők, ennek ellenére nagyon közkedvelt körükben a zsidó származású Hitler. Mégis mi az oka ennek ? [link]

[link]

2015. jan. 4. 20:48
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
91%

"Nem volt zsidó, és a Jobbik nem antiszemita."

tudjuk, ők csak felvilágosult anticionisták, egyben a legnagyobb zsidó-barátok, hiszen ha megszűnne Izrael akkor a zsidókat sokkal jobban szeretnének világszerte, tehát ők jót akarnak a zsidóknak, egyébként azon is érdemes lenne elgondolkodni, hogy az összes ingó és ingatlan vagyonukat nekünk adományozzák, hiszen akkor még jobb lenne a megítélésük

2015. okt. 27. 08:15
 22/52 anonim ***** válasza:
100%

"talán mert most a Jobbikról volt szó? :D"

Akkor miért nem küldtél még adatokat amik alátámasztják a véleményedet?

2015. okt. 27. 09:54
 23/52 anonim ***** válasza:
91%
Milyen állításomat? Nem én tettem az állítást.
2015. okt. 27. 17:37
 24/52 anonim ***** válasza:
100%
Te írtad azt, hogy szinte minden Jobbikos Hitler imádó.
2015. okt. 28. 12:22
 25/52 anonim ***** válasza:
91%

"Te írtad azt, hogy szinte minden Jobbikos Hitler imádó."

nem írtam ilyet sehol

annyit írtam, hogy a parlamenti pártok közül a Jobbiknak van a legtöbb Hitler imádó támogatója

lehet ezzel vitázni, hiszen nincs semmilyen statisztika, lehet, hogy én látom rosszul a dolgokat és az összes náci az LMP-re szavaz, ki tudja, bármi meglehet, én mindenesetre úgy látom, hogy a Jobbiknál vannak a legtöbben

2015. okt. 28. 19:19
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak, balos berkekben is bőven vannak zsidózók és cigányozók.
2015. okt. 29. 09:04
 27/52 anonim ***** válasza:
91%

"Megnyugtatlak, balos berkekben is bőven vannak zsidózók és cigányozók."

Persze biztos van egy-két ember, ahogy filoszemita jobbikos is van (akit megetettek az "igazi zsidók ellenzik Izrael létezését" marhasággal, meg effélékkel) de szerinted a zsidózók kb hány százaléka szavaz az MSZPre, LMPre vagy a DKra és hány a Jobbikra?

2015. okt. 29. 12:05
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki bármi negatívat mond a zsidókról, zsidózásnak minősül. Ha valaki bármi negatívat mond a cigányokról, cigányozásnak minősül. Ha egy cigány vagy egy zsidó negatív dolgot állít a magyarokról, azzal semmi probléma. Ennek fényében te tényleg komolyan érted a kérdésedet? Egyébként Jobbikos vagyok, és szerintem nem minősül se zsidózásnak sem cigányozásnak, ha magatartásbeli problémákat találunk aggályosnak valakikben.
2015. okt. 31. 09:45
 29/52 anonim ***** válasza:
31%

"Ha valaki bármi negatívat mond a zsidókról, zsidózásnak minősül."

nem feltétlenül

"Ha egy cigány vagy egy zsidó negatív dolgot állít a magyarokról, azzal semmi probléma."

Pont ellenkezőleg látom, a széljobber média folyamatosan azt sulykolja az emberekbe, hogy aki cionista zsidó, az feltétlenül magyarellenes, nem kell semmi rosszat mondaniuk a magyarokról.

"Egyébként Jobbikos vagyok" ki hitte volna :DD

"és szerintem nem minősül se zsidózásnak sem cigányozásnak, ha magatartásbeli problémákat találunk aggályosnak valakikben."

attól függ

van különbség aközött, ha valaki azt mondja, hogy "a zsidók x százaléka bűnöző" és, hogy "a zsidó maga a sátán"

2015. okt. 31. 12:46
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekel engem, hogy a zsidókkal mi van, mit csinálnak vagy nem csinálnak. De arra mindenki felkapja a fejét ha azt mondom, hogy a holomegmelékezések hidegen hagynak. Rögtön jönnek az olyan "érvek", miszerint az ilyen gondolkodás vezetett régen is ide meg oda... Egyébként nem arról híres a mai "demokratikus és toleráns közeg", hogyha negatívan nyilatkozok mondjuk a romák magatartásáról, akkor ne kapnék kapásból egy bélyeget. Már eleve az is elgondolkodtató, hogy miféle "toleráns2 az, akinek habzani kezd a szája, ha megtudja, hogy valaki mondjuk Jobbik szavazó? Ha már fulladásig szónokolnak a demokráciáról, szólás és véleményszabadságról, akkor nem ártana meg is tanulniuk, hogy mit jelentenek.
2015. nov. 3. 12:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!