16, 17, 19:
Srácok! Akkor a netadó, autópálya matrica és egyéb nyalánkságok helyet nem ezzel kéne telerakni a híreket és nem ez miatt kéne tüntetni? Én nyugaton el nem tudom képzelni, hogy ilyen megtörténjen.
Ennyi erővel minden dolgozót ki lehetne lassan rúgni és újra felvenni őket közmunkában. Eléggé felháborító.
Akkor Vitya ezért rondított bele a közfoglalkoztatottságba korábban (amikor megjelentek a diplomás utcaseprők, tudjátok?).
""Ha egységesen egy közmunkás sem venné fel a munkát a teljes ország lebénulna."
Ha - ha!!!
Ha a közmunkások nem tisztítanák az árkot vagy nem nyírnák a füvet megbénulna az ország!!!
Ekkora marhaságot!
#24/24, na te is hallgathatsz, fogalmad sincs az egész közmunka rendszerről, könnyű a pc. a tv előtt ülve, hülyeségeket irogatni.
tavaly márc.tól május végéig, sok ezer közmunkás védte a falvakat városokat a belvíztől, az árvízektől, a felső tiszán + a dunántúlon, az országban sok helyen.
Tavalyelőtt pedig a nagy tavaszi dunai árvíznél rakták a zsákokat, tízezrével, védték Nagykanizsát a principális csatorna áradásától, és az ezután jövő nyári esőzések nyomán kialakult belvízek elvezetésével, is ök foglalkoztak.
Az idén sem lesz máskép, és jó nagy árvízek várhatóak, a Tiszán, a Körösökön,
Egyébként karbantartóként dolgozok egy suliban, 99ez.ft.os közmunkás szerződéssel,/vagyunk pár ezren, az orsz.ban/ a vízügynél is ledolgoztam pár évet, van némi tapasztalatom, rálátásom az egészre.
Biztos sok ilyen dolgos is van.
Én viszont azt látom városon, hogy lassúak, lusták,nem motiváltak (tényleg kevesmeg használható segyet keresnek), nincs semmi felelősségük.
Feldurranok, mert annyi munka lenne, ha meg használható segytséget kérek, a főnök azt mondja, mit vársz tőlük, mit gondolsz, rendes munkahelyen miért nem maradtak meg ...
Sajnálom őket, de tényleg látszik, hogy nekik aztán minden mindegy, semmi erőfeszítésre nem képesek a cég érdekeiért.
Ha nem jól csinálja meg a rábízott feladatot, akkor is csak a vállát vonogatja, mert tudja, hogy belejobban már nem lehet kicseszni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!